Magukat kereszténydemokratának tartó kultúrákról, pénzben mérhető lelkiismeretről ír a 300 ezres büntetésének hírét kommentálva Bencsik János fideszes képviselő a Facebookon. A politikus amiatt kapta a bírságot, hogy hétfőn és kedden a parlamentben háromszor is pártja ellenében szavazott, vagy tartózkodott.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@Horizont: Én mondjuk a Horn kormány 1994-98 elleni indulattól datálom a megosztottságot, de az bizonyos, hogy 2002-től fokozódott a pártok közötti düh. És ezzel húzták szét az embereket is.
Ha megnézzük a nyugat sikerét, akkor az az, hogy pl. bal és jobb oldal az emberek érdekében, hoz kölcsönös döntéseket. Kvázi, eggyé válnak és hirtelen szociáldemokratákká lesznek, félredobva a kicsinyes pártharcaikat, ha baj van és akár tanulnak is egymástól. Együtt rugalmasan tudnak az egész nemzetükkel válaszolni a kihívásokra. Mert a polgárok, megtanultak pl. Németországban bízni az államban.
Toby
Bencsk úr !

Amennyiben metróval utazna, soha ne a peron szélén várja a szerelvényt...onnét könnyen "besodorhatja" az érkező szerelvény maga előtt tolt nagy mennyiségű levegője...legalábbis várhatóan ez állna az Ön baleseti lapján !
36
@Horizont: De ha ez az "erősebb kutya baszik" marad, már pedig úgy látom marad, sajnos, akkor tényleg -isztáni nép ez, gyökereiben. Akkor viszont, soha nem lesz európai. Aki tud viselkedni és tudása van, igyekszik, az lép külföldre. De azért persze marad itt is, élni akaró ember. Hiszen itt születtünk. De hát ilyen cirkuszban?! Széthúzó politikával és hisztiző állampolgárokkal, nem mi lépünk ki az EU-ból alkalomadtán, hanem kitesznek. Bár addig, nem raknak ki bennünket, amíg mi megosztottak vagyunk, ők pedig fejhetnek.
36
@Horizont: Igen. Ezt elitjeink elfelejtették.(Vajon miért?!) Azt mondták, egyszer évekig hogy demokrácia, de leginkább a liberalizmus érvényesült csak. 2010-től pedig az autoriter vezetés. A szociális érzékenység viszont eltűnt.
36
Persze hogy háborognak az emberek. Mert nem tudtak megtanulni, állampolgárrá válni. Csak a szélsőségek határozták meg az elmúlt 25 évüket, de a szociáldemokrácia kohéziós ereje, sajnos nem érvényesült.
human
És ez csak a trafikmutyi volt. Azóta megvolt a kaszinómutyi is (+ 7 milliárd vissza nem térítendő adókedvezmény Vajnának). És most a legújabb az MKB feltőkésítése és újra államosítása. Első körben veszteségessé tették a bankot. Ez akár 100 milliárdot is jelenthetett a haveroknak. Most feltőkésítik tízmilliárdokkal és újraprivatizálják. Újabb ajándék a haveroknak.
A lényeg, hogy mire kormányváltás lesz a piac minden területén a "maffia" ott legyen. Ne tudjon nélkülük az új kormány levegőt se venni.
És jövőre még jöhet az italmutyi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.