A Károly körút 26. alatti üzlethelyiség egy cégcsoporthoz került, aminek részvényese Habony két unokatestvére is – tudta meg az RTL Híradó. Az V. kerületet az eladás idején Rogán vezette. Az üzletet ekkor az önkormányzat bérbeadta egy cégnek, ami két hónapon belül kedvezményesen, 54 millióért megvehette. A cég nem sokkal korábban került részben Habony Árpád unokatestvéreinek érdekeltségébe. Egy év múlva aztán 102 millióért adtak túl az üzlethelységen. A kerületi ellenzék szerint így 50 milliós kár érte a Belvárost.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@Dr. Felipe: ÁÁÁÁ, nem ismeri ez Habonyt meg unokatestvéreit. Ahogy Portikot sem ismerte.
Dr. Felipe
Ezt a nem urizáló kis parasztgyereket már rég vezetőszáron kellene vezetgetni.
soljanka
@Dr. Felipe: ÁÁÁÁ, nem ismeri ez Habonyt meg unokatestvéreit. Ahogy Portikot sem ismerte.
F_Viktor
Rogán önkormányzati épületeinek mutyijait már nem tudom követni, de azt látom, hogy még mindig szabadlábon garázdálkodik. Az V. kerület lakói pedig kussolnak...

A tudathasadásos birkáknak üzenem, hogy Rogán az ilyen korrupciós ügyei miatt van kitiltva Amerikából!
nezelodo
Juj, hogy miket nem olvasok a tisztakezűékről! Ha a tizede lenne igaz egy nem becsületes (ellenzékinél, értsd aki nem rájuk szavaz), arra már a műanyag lakat is rározsdásodott volna. Persze ezek a vádak birkásan igaztalanok, mert "bánccsák Magyarországot", sőt még a baráti baltás gyilkost is.
Senara
Akkor most perel Rogán és Habonyi is . Mert Antika is fenyegetőzik a" jó hírneve" miatt .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.