Furcsán sikerült a Belügyminisztériumnak decemberben szétosztania a rendkívüli önkormányzati támogatásokat, amelyekből több ellenzéki vezetésű település feltűnően kismértékben részesült. Salgótarján például az igényelt összeg tizedét, Ózd, Kalocsa vagy Szigetvár az ötödét kapta, miközben hasonló lélekszámú és adottságú fideszes városok lényegesen jobban szerepeltek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ez várható volt, hiszen aki nem rájuk szavazott az nem érdemel semmit...
Dr plágium
" „fontos, hogy a választások után olyan emberek kerüljenek az önkormányzatba, akik együtt akarnak, és ami még fontosabb, együtt tudnak dolgozni a Fidesz-kormánnyal és a Fidesz-többség vezette megyei önkormányzattal”."
Ez az üzenet egyértelmű volt, akik nem hódoltak be azokat most ellehetetlenítik.
Toby
Az ellenzéki vezetésű települések vezetői örüljenek, hogy nem kell meztelenül felsorakozni az önkormányzai épület előtt és belenézni a 7,62-es kalasnyikov- kamerákba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.