A neoliberális államfelfogás megbukott, állami hatáskörökre van szükség a piaci szabályozók hatékony működtetése érdekében, az új jogkörökhöz viszont új biztosítékokra is szükség van - mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke Stumpf István alkotmánybíró új könyvének pénteki bemutatóján Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megbukott? Attól még hogy ti meneteltek vissza a kommunizmusba attól még nem bukott meg semmi.
m.macskosz
@Hellcat: Szerintem a feudalizmusba menetelnek, a kommunizmus ugyanis csak utópia, soha nem volt és gyaníthatóan nem is lesz. A grófok, bárók, hercegek urizáló világa azonban már itt van.
Hellcat
@m.macskosz: Én azt hittem az illiberális munka alapú társadalom lesz a kommunizmus :( Ha befagy a Duna ez a barom még megkoronáztatja magát.
tivoli
@m.macskosz: Mindig is itt volt, csak nem használták/használhatták címeiket.
Dr. Felipe
Ez a kici gulas is szeretne már az első vonalban harácsolni de egyenlőre még csak a morzsák jutnak szegény parasztgyereknek, most még nem urizálhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.