Hat hónapra felgüggesztve eltiltották a tanév folytatásától azt a 8 évest, aki miatt az osztálytársak szülei úgy döntöttek, nem viszik iskolába a gyereküket, amíg ő is ott van. Ha a kisfiú újra verekedésbe keveredik, el kell mennie az iskolából, külön fegyelmi eljárás nélkül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Mindegyik tanárnak elvenném a diplomáját- nem érdemlik meg.
Ezt a gyereket 8 évesen leírták- esélyt sem adva neki.
Gratulálok minden felnőttnek aki ebben részt vett.
Toby
Valszeg ez a kicscsákó is a megszokott polkorrekt "fiatal" jelzőre érett !
Fradigege
3.-os és retteg tőle az iskola. Ha a gyerekemet megpüfölte volna a kis agyagedény, aznap apucit meglátogatom és apuci csontjainak összemorzsolása után rágyújtom a házat. Nehogy má' a sz@r húzza le a wc-t! Az agyagedény pedig másnap nem menne iskolába. Kikötném egy fához. Amiheztartásvégett. Ez talán elvenné a kedvét vagy az akciót megismételném, ha nem tanulna belőle. Apuci összeveszik a tanárokkal. Mr. Dobrudzsa valószínűleg Herr Kolompár.
szalaiveronika
Egy valamit nagyon nem értek. Hogy tarthat rettegésben egy nyolcéves egy egész osztályt/iskolát? Persze tudom, vannak renitenskedő, az átlagosnál nehezebben kezelhető gyerekek. Na, de kérem, ez a gyermek csak nyolc éves. Az iskolában megtörténő "eseményeket" a pedagógusnak kellene tudni kezelnie, szükség esetén bevonva a szülőket is. Néhány hozzászólásból következtetni lehet megírójuk "adottságaira". Nem lennék meglepve, ha az ő "nyolcévesük" lenne az igazi agresszor.
Csizmás Kond
@Nil: Kutyából nem lesz szalonna...és nincs az a böllér aki ezt megcsinálná.
Nil
Dehogynem- kutyából is nagyon sokféle dolog készül.
Pedagógusnak meg az menjen aki képes nevelni - persze lenne ha szülő is csak az lehetne, de ez nem így van.
Ez a gyerek egyébként nem kutya és nem akar szalonna sem lenni, csak küzd a túlélésért - amit csinál nem más mint egy segélykiáltás- figyelj rám! én is itt vagyok! Erre a tanári kar belerúg. És ehhez nem kell pszichológusnak lenni csak embernek minimális pszichológiai tudással vagy még azzal sem- szívnek és léleknek kellene lenni bennük de nincs. Tudásuk sincs. Diplomát szerezni pedig ma már nem nehéz. Tanárit pedig mindig könnyű volt. Erről tanulmány is készült anno: az megy tanárnak - tisztelet a kivételnek de ők a pedagógusok - akit sehova nem vettek fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.