A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház radiológusa volt az a férfi, akit előző hét vasárnap hajnalban elgázolt egy személyvonat – írja a Kisalföld.hu. A portál szerint az orvost bedrogozhatták. A Kisalföld cikke szerint a Petz Aladár-kórház radiológiai osztálya előző hét szombat este évzáró ünnepséget tartott, ahonnan néhányan továbbmentek egy helyi diszkóba. A szórakozóhelyen csak a társaság férfi tagjai fogyasztottak alkoholt, később furcsán, „magukhoz képest nagyon szokatlanul” viselkedtek – írja a portál. Egyikőjük be is ment a kórházba drogtesztet csináltatni magán, a vérvétel háromféle kábítószer-adalékot mutatott ki. A kórház – az orvos kérésére – feljelentést tett az ügyben. A szórakozóhelyen a társaság szétszakadt, a szerencsétlenül járt orvost később egy vasúti átjáróban találták meg. A Kisalföld cikke felhívja a figyelmet két furcsaságra: a férfinél a diszkóban meglehetősen sok pénz volt, később mindössze 400 forintot találtak nála, valamint a baleset helyszíne nem esik útba a szórakozóhely és az orvos lakóhelye között, ezért a portál azt valószínűsíti, hogy az áldozat nem tudta, hol van.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Mindzsi: :) Ma is jól teljesítesz :) :) Mit szólsz pl. ahhoz,aki a rendőrautóban megbilincselve lett öngyilkos,, ,a hirtelen a vonat alá "ugrott " aktivistához.,,az elütött felcsuti polg.-mester jelölthöz?? Ezek mind hárman ,,magukhoz képest szokatlanul viselkedtek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Az orvosokra és a mozdonyvezetőkre is ki kell terjeszteni a drogtesztet, kiszorítjuk a drogmaffiát. :)
36
@Dr. Felipe: És mi lesz azokkal, akiket a TB támogat a drogozásban? Sőt! A drogéria szót ki kell venni a magyar nyelvhasználatból!:)))
papa.49
Érdekes ez a sok ,,öngyilkosság,, ...
bencemacska
@36: ma, 13:36

Csak nem a vezírre gondolsz? Lehet, hogy az ő gyógyszereit is kimutatná?!
KERKA
Azért ez tényleg nagyon furcsa egy eset, mert kinek állna érdekében a bulizó dokikat bedrogozni? Aztán a sok pénze is eltünt. A történtek miatt sajnálom ezt az embert, őszinte részvétem a családjának.
Ismét azt mondom, aki ittas, hívjon taxit, 600 ft, de biztos, hogy haza kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.