A lap abból indul ki, hogy Orbán Ráhel ominózus Facebook-posztjában, amelyben édesapját és saját gazdagságát mentegeti-magyarázza, igazat ír: saját erejükből jutottak annyi pénzhez, hogy abból – többek között – futott a lausanne-i École Hoteliere kurzusára. Az Átlátszó átnézte Orbán Ráhel férje, Orbán Viktor veje, Tiborcz István cégeinek bevételeit, és arra jutottak, hogy igen, ebből már telik a 15 millió forintos félévekre. Tiborcz cégével ugyanis sorra nyerte a megújuló energiaforrások témakörben kiírt közbeszerzéseket, annak ellenére, hogy cége (E-Os Innovatív Zrt., majd Elios Zrt.) nem sokkal korábban alakult: 2009-ben mindössze 8,4 milliós árbevétele, 2010-ben már 686 millió, 2011-ben pedig 3 milliárd (!!!) forintnyi bevétel van a cégnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
2Tiborcz cégével ugyanis sorra nyerte a megújuló energiaforrások témakörben kiírt közbeszerzéseket, annak ellenére, hogy cége (E-Os Innovatív Zrt., majd Elios Zrt.) nem sokkal korábban alakult: 2009-ben mindössze 8,4 milliós árbevétele, 2010-ben már 686 millió, 2011-ben pedig 3 milliárd (!!!) forintnyi bevétel van a cégnek."

Hogy micsoda véletlenek vannak,Qrbán haverjainak a cégei jóformán csak a közbeszerzésekből élnek és nem is olyan rosszul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Bonbon: Az irigység egy létező emberi tulajdonság. Nem annak létezését vonom kétségbe, hanem ebben az esetben nem arról van szó. Ha valaki ma nem látja a korrupciót, akkor azt nem is szeretném minősíteni, de nem túl bölcs és nem túl hiteles az illető. Sajnálatos ami a vadi új Merciddel történt, de nem tudhatjuk az okát. Kicsi a világ, lehetett egy ,,kedves" ismerősöd, rossz helyen parkoltál, véletlen, vagy pusztán irigység. Na persze egyik sem elfogadható. Az én autómat soha nem karcolták össze. Viszont a dicsekvés, kérkedés, legalább annyira ellenszenves, mint az irigység. Elég lett volna annyi, hogy ,,autómat". Az irigység sokszor csak válasz a dicsekvésre, ami elkerülhető lenne egy kis bölcsességgel. Tapasztalatom szerint a dicsekvés együtt szokott járni az irigységgel.
sasi1115
@rugacs: Kérdezted, hogy én lennék-e a mocskos balliberális hulladék. Nem, én olyan független vagyok csak mint Te, de ha úgy érzed hogy én mégis az vagyok aminek tartasz vagy amire rákérdeztél, akkor ezek szerint magadra vetted a gané szarházi jobboldali titulust. Akinek nem inge, ne vegye magára.
De igazad van, a politikában a gerinc és a becsület ismeretlen fogalom. De a magánéletben, meg a hétköznapokban azért jó ha van. Feltételezem, Te nem vagy politikus, így remélem neked jutott ezekből, de szerintem a mocskos dolgok mindkét oldalon mocskosak, még akkor is ha bizonyos emberek ezt próbálják tisztára mosni.
Ez a véleményem, nem kell rajta rugóznod, továbbá meg sem szólítottalak, de azért az jelzésértékű lehet, ha ennyire felhúztad magad.
Ne idegeskedj, maradj csak olyan független, mint amilyen eddig voltál. De megjegyzem, a függetlennek néha kritizálni is illik, ez pedig neked eddig sosem ment.
Ja és nézd már meg korábban semmit sem írtam, ez az én véleményem amit meg vagy elfogadsz vagy nem. Az én gyomrom beveszi amit írok, mert a trágárságtól ez messze van, aztán hogy téged ez hogy érint, arra magasról teszek.
Bonbon
@Aki Én: Olyan helyen történt, ahol eddig még soha nem jártam, szóval kétlem, hogy véletlen "baleset" volt. Az autó típusát meg csak azért írtam oda, hogy érzékeld az irigység fogalmát, mivel ha egy Suzuki lett volna, az valószínűleg nem szúrt volna szemet senkinek. Korrupció meg persze hogy van, az lesz is, volt is, én itt most az amerikai vádakra céloztam.
F_Viktor
@Mindzsi: Írod:
"...a korrupció (...) a piacgazdaság így működik és ez mindenütt jelen van kicsiben, nagyban..."

Ez így igaz! Viszont az orbáni Magyarországon a legfelsőbb kör által központilag szervezett korrupció folyik 5. éve. O'szt pl. Amerika ezt tette szóvá, ennek kedvezőtlen hatása csapódik le 5,5-6 millió magyar ember életére!

A magyar külügyminisztérium a diktátor végrehajtó szerve lett, a központilag irányított korrupció megvédését képviseli, sz*rja le alapvető feladatát, a magyar nemzet érdekeit.
Bercifiu
@Mindzsi: Csatlakozom, az összes rokonságommal, meg padtársaimmal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.