Szégyellem magam, hogy ilyenekre gondolok. Hosszú az út ide eljutni, de legalább már felismertem: nem tudom feltétel nélkül elfogadni, és teljes önfeláldozással rajongani a szüleimért - főleg az anyámért (úgy mint eddig). Pedig nekem nagyon jó életem volt, de hogy milyen ára van, azt az utóbbi pár évben érzem igazán. Megkaptam mindent tőlük, (ésszerű határokon belül), persze segítettek lakást, kocsit venni, felújítás, stb… Cserébe úgy ügyeskedett, hogy ne menjek el messzire tőlük, 25 km-re lakunk, de úgy látom most már ez is messze van. Az lenne a legjobb, ha ott lennék állandóan velük és kiszolgálnám/ápolnám őket. Idősek, késői gyerek vagyok. 20 éve vagyok házas, azóta élek tőlük külön. 20 éve minden áldott nap (van hogy többször is)telefon, hogy mit csinálunk, hol vagyunk, miért nem vettük fel, jaj, csak nincs valami baj… A 20 év alatt a hétvégék 95%-át náluk töltöttük. Akkor is, ha nekünk is programunk lett volna, ha semmi kedvünk sem volt kimenni, ha nem is éreztem jól magam...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
NYILTAN-ÜZENEM-DRÁGÁM-az anyját FIZESSE BE TERÁPIÁRA-a gyermekeinknél senki sem nevel bennünket szülőket jobban de csakkk ha helyén vannak tartva a dolgok-ha nem-akkor viszont még ha végzett pszichológus is a GYERMEK NEM LEHET A SZÜLŐ PSZICHOLÓGUSA!!!-ezt jobb helyeken már törvényszerű-de magyar viszonylatban mint mondjak-hülyeséget-tabuként érdek megspórolni a nyomorultak életképtelenné tételére-hogy megvezethető adózó-rabszolgákként éljenek,amíg bírják a terheket.
EBBEN KIVÁLÓAN TELJESÍTENEK A MAGYAROK.
szaboria1
@bakegya: Elolvastad a cikket? Mert a pszichológusnak írtak ezzel a címmel.
szaboria1
A Zsuzsika úgy látszik nem tud le ülni az anyukájával és megbeszélni a problémáját. Amennyiben tényleg beteges a mama akkor arra is kellene egy megoldást találni. Beteg embernek nem jó egyedül élni.
bakegya
@szaboria1: igen,cakk-pakk sré,viz-a vé nálam nagyon érdekelt a téma... és,ja hogy a páciensre koncentráltan írtam rá-szándékosan,mondhatni célzatosan.
TERMÉSZETESEN -igazad van -@szaboria1: 07:43 ezzel a bővített mondataiddal kiegészülve a mondandód,kérdésed helyén való számomra-de tudod a szülő és gyermek természetes létformájának az alapját a mi kultúrális örökségünk egészen más léptékkel szocializálni volt képes,nagy átlagban-mint azt a jó ISTEN A MAGA TEREMTŐ EREJÉVEL EGÉSZEN TÖKÉLETESEN ELRENDEZTE...csakkk még egyetlen mondat-az anyáknak nem csakkk tudniuk kellene,hogy a gyermeket nem maguknak szülik-JÓZSEF ATTILA GYÖNYÖRŰEN ÖNTÖTTE SZAVAKBA EZT IS---egyéb iránt jó az írás sokkal több ilyen és hasonlóra lenne szükség...ugyanis,mindkét oldalon sok és egyre súlyosabbak a sérelmek-akár a szülő-akár a gyermeki létet tekintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.