Harangozó Tamás MSZP frakcióvezető-helyettes írt álmosan dühös posztot. Szerinte “nagy a baj a toronyba ugy latszik…” Kövér László minden bizonnyal azért hívta össze a házbizottságot, mert Áder János nem írta alá a plázastop meghosszabbításáról és az áruházláncak kötelező nyereségéről szóló törvényt, és még idén szeretné a Fidesz, ha újra szavazna a parlament a törvényekről.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És mi lesz a családokkal? Hogy mennek templomba? Nem nekik kellene példát mutatni, mert ha azt akarják, hogy a zemberek ne dolgozzanak vasárnap, akkor ő miért dolgoztat? Elvégre ők akarják törvénybe foglalni a vasárnapi munkatilalmat.
Igaz, ez főként csak a multikra vonatkozna, mert azokat kellene kiűzni hazánkból, nagyobb tér jár a CBA-nak. /Lázár a Lázárnak nem vájja ki a szemét! /A szemét/
Toby
Alapvetően az lett volna a normális és ezért elvárható, hogy magukat az érintetteket is kérdezték volna a kereskedői oldalon, de ez abszolút nem divat Patkányisztánban, a főpatkány szellent egyet és mindenki szagolgatja az illiberális fingot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.