Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán. A saját láb meglehetősen vaskos, köszönhető a rengeteg, sikerrel elnyert közbeszerzésnek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Én is, és még sok honfitársam is élné tisztességben a saját életét, ha apuci nem barmolna bele a rendes élet lehetőségébe! Ha hiszi, ha nem, kedves Ráhel, jelenleg a kedves papája mindezért az egyszemélyi felelős!
Toby
Amennyiben ez a milliárdos bót' is úgy ment, ahogyan a falopás, inkább kussolni kéne, mert ismét dns-vizsgálat érkezik !
bakegya
Ó hát ezek szerint az EU PÁLYÁZATOKAT AMINT KIÍRTÁK,NÉVRE SZÓLÓAN TIBORC TANYÁRA SZÁLLÍTOTTÁK ZSÁKSZÁM A MILLIÓKAT,NETÁN MILLIÁRDOKAT IS MINT AZ EGYFALUBAN TERMETT -véletlenül-MÉSZÁROS KERESZTAPUKÁNAK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.