A belügyminiszter üzent is az amerikai ügyvivőnek, amikor a korrupcióval való gyanúsítás veszélyeiről és a karaktergyilkosságról beszélt. Polt Péter legfőbb ügyész a rendezvényt megnyitó beszédében emlékeztetett: 2011. november 18-án az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kezdeményezésére közös nyilatkozatot írtak alá az akkori Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Legfőbb Ügyészség, az akkori Legfelsőbb Bíróság és az ÁSZ vezetői a korrupcióellenes harc hatékonyságának fokozása, eszköztárának bővítése, az intézmények korrupcióval szembeni ellenállóképességének összehangolt növelése érdekében. A nyilatkozathoz később csatlakozott az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke, valamint a belügyminiszter is. Ismertette azt is, az aláírók minden év végén találkozón számolnak be az elért eredményekről. Azt mondta, az ügyészség elkötelezett küzdelmet folytat a korrupciós bűncselekmények ellen, ezt mutatja, hogy míg 2013-ban 1215 terhelttel szemben indult korrupciós eljárás, addig idén ez a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A magyar korrupció törvényesítve van!
Hiába itt a legbecsületesebb, legokosabb bíró! Tehetetlen, mert a törvény korrupt, és a bíró csak a törvény betartását ellenőrzi!
Ennyire hülyének néznek mindenkit!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A. Goodfriend is üzent pintérnek:

"Elmentek ti a kurva anyátokba, mind!" és egyben boldog harácsonyt !
bencemacska
@Senara: ma, 19:24

Erre gondoltam. Erre mondta valamelyik bankár, hogy amerikai bankokban meg lehet nézni, hogy felhasználták-e az infót!
Attól, hogy mi nem tudunk róla, ők megnézhették, és rendelkezhetnek pontos adatokkal, és tárolják!
/ A linket még nem olvastam végig, azt hittem Kósáékról szól. Bocs./
Desischado
Goodfriend remélem, feltörli sanya bával a padlót! ez az ország unikum a maga nemben! Itt törvényesen lehet rabolni, és a rablók vígan üldögélnek a páholyukban!
human
@Desischado: Berlusconi Olaszországára emlékeztet. Berlusconi is 4 hónappal a választások előtt átírta a választási rendszert a javára. Ő is a média hatalmával próbálta a szavazókat maga mellé állítani. Ráadásul Orbánnal imádják egymást.
karacsonygergely.blog.hu/2012/11/21/a_berlusconi-recept
kukac50
Mindent csinálnak, csak vizsgálatot nem indítanak!
Maszatolnak hazudoznak! Azt várjuk el minden minisztertől és Polt Pétertől is,hogy igazságos kivizsgálás legyen a NAV ügyében.Andy Vajnára is vonatkozzanak az adófizetési kötelezettségek!
bencemacska
@human: A különbség az, hogy Berlusconi a saját tulajdonában levő (hogy miből vette, ne kérdezd mert nem tudom!) médiát használta, míg OV a köztulajdonban levő, közpénzből fenntartott médiát használja sajátjaként, saját céljaira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.