A demonstrációk azt mutatják, mintha az amerikai nagykövetség átvette volna a magyar ellenzék szerepét – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Szerinte az amerikaiak lemondtak arról, hogy az ellenzéki pártok valaha is el tudnák nyerni a magyarok bizalmát, ezért inkább ők lépnek fel az elégedetlenkedők vezetőiként. Olyan kérdésekben foglalnak állást, amelyekben diplomaták nem szoktak, meg akarják nekünk mondani, mit gondoljunk a világról.

Meg van győződve róla, hogy az ellenzéki pártok nem asszisztálnak az amerikaiak törekvéseihez, nem fogják elárulni a hazájukat. "Nem véletlen, hogy az amerikai követség utcára viszi a politikát, a demonstrációk aktív szervezője, bátorítója és szereplője." – mondta a lapnak.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ápolók jöhetnek a kis hátul megkötős kabátkával a juhászbojtár megint nem vette be a gyógyszerét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Linna: 21:47-re Lázár mindenkit hülyének néz és fixa ideája, hogy a csúti hippopotámusz és csapata dettó sík hülye. Amúgy egy izzig-vérig hataloméhes, velejéig gonosz, karrierista süvölvénynek tartom!
hetöndöe
@Csizmás Kond: A magyar GDP nagyjából az amerikainak a 0,7 %-a,az Usának pont erre a piaci szeletre van szüksége.
Engedd meg,hogy röhögjek!:-)))
hetöndöe
@kopeba: Titkos lopakodók?
A szomszéd Mari néni mamuszban?:-)))
Juhász István
Mi lesz, ha az USA beperli ennek a hülyeségnek a kinyilvánitóját, nagy nyilvánosság előtt tett rágalmazásért??? Fog adni felmentést a fityiszkurmányparlament lazarovicsnak a mentesség alól???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.