Elég rejtélyes dolgot írt meg a 444.hu, amit persze ők is csak pletykaként hallottak.

A történet szerint Nyerges Zsoltot egy csomó készpénzzel kapták el valahol Amerikában és általában 15 millió táskába rejtett dollárt emlegettek az informátorok. A pletyka szerint Nyerges felhívta Vida Ildikót, a NAV elnökét, aki tisztázta őt, és így az amerikaiak elengedték. De később ezt megbánták, és ezért tiltották ki Vida Ildikót Amerikából.

Korábban a Propellerhez is eljutott a pletyka, nekünk viszont Habony Árpáddal mesélte egy informátor ugyanezt a történetet.

Nyerges Zsolt egyébként a Közgép elnöke és a szolnoki kosárcsapat tulajdonosa is, azt nyilatkozta a Samsungsportnak, hogy a csapatába játékosokat nézni ment az Egyesült Államokba.

A Közgép közleményét is idézi a 444.hu, amiben azt írják:

„Ez egy hamis, minden alapot nélkülöző pletyka, hülyeség. Nyerges Zsoltnak sem amerikai bankszámlája, sem amerikai befektetése, sem amerikai üzleti érdekeltsége nincsen és nem is volt. Aki a mai pénzügyi világ és a bankrendszerek működését ismerve ilyen pletykákat terjeszt, az teljesen elvesztette a valóságérzékét.”

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vigyék el rabszíjon, úgy mint Simon Gábort,és olyan vizsgálatoknak vessék alá Vidát is mint Simonnal tették!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Mobil123: minek az nekik,annyi adót kaszál és költ, így amennyit csakkk akar-erre kell neki, amit megkíván államosít...aztán megy a szerencsejáték-nyiltan törvényes törvénytelenséggel-erre válaszol ilyenformátumban a VAJNA-mondja-NA SZEVASZ!!!-A TÖBBI FOGADOTT STRÓMAN ÉS CSALÁDTAG PEDIG LÁTENSEN KUSSBAN ÉLVEZI A HATALMAS VAGYONOK KONCENTRÁLÁSÁT AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL KIFOLYÓLAG LEGÁLISAN ADAKOZVA ANNAK AKI MEGÉRDEMLI.
Mobil123
@bakegya: Pedig lesz! Ezzel akarják befogni a száját azoknak az embereknek akiktől elvették a mag,nyugdíjt. (ez az egész csak átverés megint de a fanoknak jó lesz befogni a szemüket!)
bakegya
@Mobil123: lehet hogy még ezt is meglépik-orbántól minden szemétség kitelik.
Mobil123
@bakegya: Hát kb 1 hónapja olvastam erről , hogy van ilyen elképzelésük. Ha kötelező lesz akkor megint csak keresztet vetthet mindenki a pénzre. (bár így is úgy is!!)
Főlökött
Már elnézést, de ha valakinél kézzelfoghatóan találnak egy csomó pénzt, akkor nem azt kell vizsgálni, hogy a bankszámláján volt-e ennyi, befektetései alátámasztják-e, avagy vannak-e üzleti befektetései voltak-e.
Ez megint a porhintés és a hazudozás...kategória, megint.

Szentem azt kell bizonyítania, honnan van a nála talált összeg! Amcsiban elárulom nem szórakoznak velük annyit mit itthon...Itthon, ezektől - közpénzből dotálva mi várható :)))) Csak annyi, néznek, mint maci a málnásban...jó pénzért...
Amicsban pedig ténykednek :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.