A NAV elnöke feljelentette az USA budapesti nagykövetségének vezetőjét rágalmazás miatt, mert az korrupcióval hozta összefüggésbe a személyét. A magyar ügyészség pedig kezdeményezte a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál a nagykövetség ügyvivője mentelmi jogának felfüggesztését. Olyan kritika miatt, ami nem lehet bűncselekmény. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@papa.49: Mármint becsülete? .:-)
Azt se tudják mi az! Sztem a gugliban keresgették...
mariaberta
Szánalmas. Sokkal egyszerűbb lett volna ha Vida Ildikó vizúmért folyamodik, de persze azt nem meri megtenni, mert kiderülne miért is nem kívánatos személy Amerikában.

Most aztán Szijártó levelétől berezeltek, addig addig folytatják ezt a szánalmas próbálkozást, míg kérésükre nyilvánosságra hozzák az amerikaiak, kiket érint név szerint a kitiltás, mert nem Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztése a megoldás. Gondolom én, mert sem jogász sem ezen a téren nem vagyok egy kiművelt emberfő, csupán a józan paraszti eszem diktálja a véleményemet.
Magyarország kormányának, arra hivatott szerveinek kellene a kivizsgálást lefolytatni.
Ezzel a huzavonával csak a disznóságot próbálják "elmismásolni", Ez csak időhúzás.
Mobil123
@mariaberta: De ezzel lehet etetni a fanokat . Csak azt nem tudom meddig még???
papa.49
Most olvastam a Civil 7 sen a valóban kitiltottak névsorát...
hetöndöe
A magyar ügyészség vajon miért nem kezdeményezte soha a sok feljelentett Fideszes képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését?
Netán lehúzták a cipőjüket és orrfacsaró bűzt éreztek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.