Orbán "álljon ki, legyen férfi" Viktort valósággal kimenekítették az Index riportere elől, aki csak annyit szeretett volna megtudni, hogy mikor várható, hogy a miniszterelnök interjút ad a lapnak. Orbán ugyanis legendásan irtózik a legnagyobb online újságtól, utoljára 2006-ban kérdezhették, noha a lakájmédiában és bulvárlapokban előszeretettel szeret szerepelni.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kecskésmihály
Legyünk büszkék bátor, igazmondó, az egész nemzetet képviselő MINISZTERELNÖKÜNKRE és sleppjére, majd diszkréten hagyjuk el a helyszínt.
sakál
@szandokan: Jellemző...te aztán tudod hogy kell az embert összezavarni! :DD

"Nem örülök annak, hogy emiatt a tetves politika miatt ekkorát változtam,.."

Mégis miben változtál?

Ehhez a fantasztikus videóhoz pedig csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy orbán cinizmusa pont annyira lepet meg, mint az, hogy idén karácsonykor is sok ember állt sorba ételért a blahán. Ebben az országban nem történik már semmi olyan, ami számomra csodálkozásra adna okot.
Pálinkafőző Rézüst
@sakál: " Jellemző...te aztán tudod hogy kell az embert összezavarni! :DD"
Oszd meg, és uralkodj...ezért is írt majdnem mindenkinek privit...Hátha sikerül éket verni közénk a faék egyszerűségével...Ja, nem először teszi ezt az eftáss, mióta itt szerencsétlenkedik...Eddig még nem jött össze nekijjje...:)))) Sőt!!
nezelodo
Nem kell bántani a kormányzónkat, sem egymást kollégák, különösen így karácsony körül. Nekem bőven elég lenne, ha ugyanennek az újságírónak panaszkodná el a nagyurunk elérzékenyülve, hogy milyen méltánytalanság érte a tettestársai részéről.
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: a tótibort tagadtad, te senki...Akkor mi is vagy...
JAJMÁR
@szandokan: Jé, itt buktál le? :-DDD Ezt nem is tudtam, mert azokban a napokban "mással voltam elfoglalva", hú, ez drámai lehetett :-D vagyis csak nekekd :)
...és akkor még jött a szomszéd mese :-D Óóó ! Te egy kész regény vagy, valami sci-fi, vagy komédia :-D
Én végig jól szórakoztam, mindig tudtam, hogy mindkettő te vagy, és ezután is jól szeretnék szórakozni. Azért inkább csak légy egy személy, teljesen mindegy, hogy milyen néven. Mindig fel foglak ismerni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.