2014 a magyar gazdaság éve volt, többek között erről fogja tájékoztatni a népet Orbán Viktor az M1 Az Este című műsorában. A közmédia mikrofonállványának előadott, retorikájában Ceaușescu utolsó beszédeire emlékeztető "interjú" 22 órától lesz látható.

A műsorból részleteket mutattak be az esti híradóban. A kormányfő ebben többek között arról beszélt, hogy a magyar gazdaság éve volt a 2014-es, de szólt a kitiltási botrányról, Amerika ármánykodásáról és az orosz-amerikai viszonyról is.

"Olyan gazdasági rendszert építsünk föl, hogy minden magyar ember úgy érezze, hogy a munkájának van értelme, és nem mások gyarapodnak a munkájából. Mi nem akarjuk, hogy mások gazdagodjanak a mi munkánk eredményéből. Nem akarunk gyarmat lenni, szeretünk a saját lábunkon állni. Mi egy független és szuverén ország vagyunk. Nem ismerünk el magunk fölött semmilyen idegen hatalmat, és nem vagyunk kötelesek engedelmeskedni egyetlen külföldi ország akaratának sem" – mondta a miniszterelnök a Nicolae Ceaușescu utolsó megszólalásait idéző beszédében.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ma este, esti mese 22:00 kor. Egy bolond százat csinál, agymosott muzsikoknak.

Aki (alá) kérdez: oberkijafaszomszky elvtárs. Aki válaszol: énmégsohasemhazudtameleget vicctor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Toby: Az utolsó kenet ha nem tévedek- a katolikusoknál van. Nos Orbán hol katolikus, hol protestáns, hol meg ki tudja milyen vallást gyakorol- de tőlem feladhatják neki az az utolsó kenetet? nekem nem fog hiányozni.
brutus
@mariaberta: Ebböl (is) latszik, hogy egy GERINCTELEN FEREG...
mariaberta
Azért az vicces, hogy ármánykodásról beszél, ahelyett, hogy vizsgálatra szólítaná fel az arra illetékeseket, hiszen úgyis mindenbe beleszól. Mert nálunk újra divatba jött a KÉZI VEZÉRLÉS.
Vagy attól fél, hogy érintett ebben az ügyben és ki derül kik is vannak kitiltva?
kukac50
Akkor most a tüntetők kérdéseire is ad választ! Ez a Nép szolgájának kutya kötelessége!
furfang
@bencemacska: Szerencsére tényleg nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.