Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője és felesége, valamint Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi Fidesz-KDNP-s polgármester is részt vett a karácsonyi éjféli szentmisén a budapesti Szent István-bazilikában.

MTI / Soós Lajos

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arpikato
Nem igazan ertem hogy tudnak ezek a tolvaj rablo gazemberek bemenni egy templomba! Nem felnek hogy az isten majd jol pofanvagja oket amiert nem tartjak be a tiz parancsolatot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Kíváncsi lennék, hogy ezeket a templomba járókat hányszor látták a falujuk templomában elmélyülten Istennel "beszélgetve"? Attól tartok rájuk is igaz, mint az egykori Pb munkatársára, aki hezitált a rendszerváltáskor, melyik templomba járjon. Azt a tanácsot kapta egy tizenéves normálistól, hogy abba a templomba, "ahol többen látják". És még azt mondják, a fiatalok nem látják tisztán ami körülöttük történik. és kik hivatkoznak Istenre.
Toby
A kispatkánynak már 4 ütemű, környezetbarát de hibrid üzemeltetésre is alkalmas borotvára nem fussa, amilyen vastag bőr van a mocsos pofáján, a fűnyíró is megtenné !
Toby
@Mindzsi: A mondatot meg nagy kezdőbetűvel "illik" indítani, ha már büszke vagy a 4 elemidre és a fél kisegítő iskoládra ! Amikor elfogynak az érvek, akkor érkeznek a hejessirásy bölcseleteket - csak ezért kapod a hajad alá !
nezelodo
"Toby
@Mindzsi: A mondatot meg nagy kezdőbetűvel "illik" indítani, ha már büszke vagy a 4 elemidre és a fél kisegítő iskoládra ! Amikor elfogynak az érvek, akkor érkeznek a hejessirásy bölcseleteket - csak ezért kapod a hajad alá !"

Minek vesződsz vele, már halad a korral. Amikor a kis falumban a II. világháború vége felé divatba jött a barna ing, akkor ez a fajta még írni sem tudott, max. számolni, így sikerült azt a három zsidó családot összeszámolni és gyerekestül nagy utazásra küldeni. Az esperes lelkesen szentelte a zászlójukat.
Pár évvel később, mert akkor is megvilágosodtak, valami demokratikus egyletben látták őket, újra ugyanazzal az esperessel, zászlószenteléssel, ahogy kell. Szóval nincs új a nap alatt.
panellproli
@picike: Az Isten nem ezekben az aranyozott templomokban lakozik, hanem az olyan közösségekben-akiket bár megfosztottak az egyházi statustól/ld.Iványi Gábor/ mégis a Krisztusi szeretettől vezérelve élnek és cselekszenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.