Elsősorban az Orbán Viktorhoz és Lázár Jánoshoz hasonló európai politikusok felelőtlen viselkedése és döntései okozták az első világháborút – emlékeztet a Magyarországon élő amerikai vállalkozó, Richard Field a Kövér Lászlónak írt nyílt levelében. Field online újságja a napokban azt írta: menekülnek a befektetők Magyarországról. "Az első világháborúnak igen sokféle oka volt, az viszont mindenképpen kijelenthető, hogy elsősorban az európai politikusok felelőtlen viselkedésének és döntéseinek volt köszönhető. Olyan politikusokénak tehát, mint amilyen Ön, Orbán Viktor vagy éppen Lázár János. Az a tény, hogy Ön érzéketlenül a Nyugat és Oroszország közötti, ukrajnai patthelyzetre úgy hivatkozik, mint a „negyedik világháborúra” (amely alatt azt érti, hogy ez második világháború és a hidegháború folytatása lenne) nem csupán a történelemben való járatlanságára utal, de Önt is azon felelőtlen politikusok hosszú sorába utalja, akik nem tettek meg minden tőlük telhetőt annak érdekében,...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
R. Field írása a Goggle fordítón keresztül - röviden:

" Figyeljetek rám - ti hímtagok ! Vegyetek vissza a luxusmázas nagypofából, mert lesz akkora maflás, hogy többet borotválkozni sem kell !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Yoda69: Pontosan ez az én véleményem is Yoda! N kaptak még eleget a magyarok! Mondjuk, nekem már sok is, ami itt folyik!
nemjoezigy
A cikk miatt nem akartam hozzászólni, de a kommentek megosztottság aránya miatt írom le a véleményem az egyetértőket erősítvén.
1. Attól, hogy amerikai és lehet, hogy ✡, attól még láthatja jól a helyzetet, pedig biztos nem érzi a bőrén a megszorításokat (4 millió embert biztos nagyon érint) mint mi!
2. nekem nemcsak az első vh.-t kirobbantás, hanem a hitleri, sztálini, rákosi-i megnyilvánulások is eszembe jutottak.
3. a polgárháborút is szóba hozta valaki, egy másik témában az éhséglázadás is elő került, sajnos mindkettőre látom én is az esélyt, ha ez az országrablás, nép szegényítés folytatódik. Elérkezünk oda, hogy a gyerekeink érdekében, a nincs már mit veszíteni alapon felkelés tör ki, egy tüntetés tovább fejlődik, mint már erre is volt példa!
4. se belpolitikában, se külpolitikában nem tud, nem akar normálisan viselkedni az uralkodó osztályunk.
5. a jövedelem olló az un. rendszerváltás óta nyílik. Tehát mindegyik uralkodó bagázs bűnös ebben. Bűnös, nem a jog értelmében, mert a saját érdekében írták meg a törvényt, hanem bűnös az erkölcsösség, a szociális érzékenység, az etika elleni vétkességük miatt!- -Tehát az igazi váltáskor a jogszabályokat, a törvényeket kell megváltoztatni, visszamenőleg az előre megfontolt országrablás miatt. A vagyonelkobzások érdekében.
6. az "akkor harcoljanak az elsősorban a kirobbantók"@picike,ma, 15:45 -hoz: sajnos ez nem így működött és most sem így működne, mert akik kirobbantják, vagy akik miatt kirobban, azok otthon ültek, ittak és szivaroztak, a kisemberek meg ölték egymást. Most is az lenne a politikusok és a gazdagok bezárkóznának, védetnék magukat a tekkel és a többi karhatalommal (most is ezt teszik) a megkárosított nép meg pusztulna!
7.
8.
.
.
n.
kkalman
Sok igazságot tartalmaz Richard Field levele. Kár, hogy azok akiknek címezte, akiket megszólított, vagy el se olvassák, vagy ha igen, nem értik a lényegét. Mondhatni, hiányzik náluk az értő olvasás képessége, egyéb a nép számára hasznos képességek hiányát már ne is említsem.
bakegya
Éles látásom nekem is van-ez a fidessnyikkhajok csapata-vagy serege?-BŰNÖZŐK.
bakegya
@nemjoezigy: pusztul már hosszú évek óta,mert mi lerablókban jók vagyunk !
-csakkk egy gyenge példa-már akinek az-egy rákbetegemnek,ha szerencsés volt és vidékről eljutott az onkológiára,akkor és még túl is élte a gyilkos kórt,öt évig az őrzőgyógyszeréért oda kell visszajárni ,mert csakkk ott írják fel-az ellenőrzővizsgálatok ugyanott-ez utazási és minden féle költség fáradság korfüggően és függetlenül.-kérdem én-ha egyedülálló,kisnyugdíjas és még mozgásdsérült is mi történik vele-hát könnnyen kiszámíthatók az életkilátások-a munkahelyek még egy náthással sem vesződnek-most vettem egy pályamatricát hogy ne kelljen pl okáért felcsuton át osonni a fővárosba egy ilyen és hasonló rakománnnyal-most vásárolhatok éves matricát-hát kösz éppen jó felé tolnak minhet MAGYAR ZEMBEREKET MIKÖZBE VÉGIGNÉZTEM A FELCSUTI ÜNNEPLŐ SEREGET MILYEN VÍGAN DICSÉRTÉK PFÁN EGYMÁST A MERCIK-LEXUSTEREPJÁRÓIK TENGERÉBEN-az EU VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ JUTTATÁSAINAK MILLIÁRDJAINAK PANCSÓ LELÁTÓJÁNAK MAGASLATÁN-ORBÁN -ÉS BANDÁJA IS EGY BŰNSZÖVETKEZET A MAGYAR ÁLLAMISÁG NYAKÁN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.