Orbán Viktor sajnos rengeteg kanadai magyart meghülyített és mára nincs demokrácia, szólásszabadság és vita a kanadai magyar diaszpórában. Egyívású módszerrel működik a szervezett magyar kolónia. Aki nem azt fújja amit Orbán Viktor, az ki van zárva–mondta Göllner András a Kanadai Magyar Hírlapnak adott videó interjújában. A KMH hosszabb videó beszélgetést rögzített Göllner professzor montreáli lakásán, melyben a Kanadai Magyar Demokratikus Charta elnöke elmondta, hogy miért zárkoznak el a kanadai magyarság fideszes hangadói – elsősorban Feszty Dániel, az Orbán rendszerpárti Kanadai Magyarok Országos Szövetsége (KMOSZ) elnöke – minden nyilvános párbeszéd elől. Dr. Göllner szerint a szervezett kanadai magyarság egyre inkább az egykori Jonestown szektára hasonlít.

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ha úgy értene a kormányzáshoz,mint a megosztottsághoz.Akkor egy szinten lennénk Svájcal vagy Norvégiával.
Linna
De marha könnyű nekik ott véleményt mondani! Gyerünk haza, hozzám is jöhet valaki lakni, hogy megtapasztalja, hogyan élek, aztán majd utána újra kíváncsi leszek a véleményükre, mikor látták már a négymillió koldus országát! Remélem, olvassák a hozzászólásomat.
tivoli
Nem gondoltam volna, hogy Orbánviktor még Kanadában is akkora befolyással bír, hogy tönkreteszi az ottani magyarok életét. :-))
pbalage
@Linna: én nem vagyok benne teljesen biztos, hogy elolvastad és értelmezted a cikket, hiszen éppen rólad is szól, szerintem ugorj neki még egyszer, bízom benned.
Oké nekik több pénzük van, de megosztja a társaságot a fidesz.
Ott sem tudnak mit kezdeni a jelenséggel.
Linna
Most nemsokára utazom, de ha hazajövök, ígérem elolvasom ismét. Biztos álmos voltam már.
73
Ha úgy értene a kormányzáshoz,mint a megosztottsághoz.Akkor egy szinten lennénk Svájcal vagy Norvégiával.
Linna
@pbalage: Mea culpa, mea maxima culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.