Orbán Viktor kormányfő az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt december 19-i hatállyal....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Bontok egy pezsgőt erre a jó hírre :) Kijafaszez tompi konzultál a halott internetadóról miniszterelnöki biztosként.

A pofátlanság jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Bűnözőkkel nem konzultálok!-zaklat engem eleget ez a maffia már 25 éve a nemzeti orbánlevélszeméttel-még hogy a neten konzultál ez a közönséges erőszakszervező!???
Knapp75
Nekünk is olyan bunkó hangnemet kell majd használnunk a konzultáción, mint amilyet Tomika szokott a közösségi oldalakon?
Senara
Nyolcfős titkárság dolgozik Deutsch keze alá :-(((
m.macskosz
@Horizont: Lemaradtam valamiről? Bülbül szavú mobil spermabank az EP képviselősége mellett ilyen horderejű feladatot is képes ellátni?! Nemrég azt olvastam, hogy hébe-hóba jár be a munkahelyére. Ezentúl még annyit sem fog? Vagy ott konzultál a netadóról?
Tudnak élni ezek a ..k! Hogy váljon földönfutóvá mind! Falkástól! Nem érdekelnek a gyerekei sem! Ezeket sem érdeklik az éhező gyerekek.
mariaberta
Lesz még fideszes aki csak baka? már mindenki tiszti fokozatot kapott.
Tomasovics et. addig trágárkodott, amíg végre megtetszett a főnöknek és megjutalmazta, sőt, mindjárt irodát is kapott személyzettel, mert ők takarékosabb kormányt csinálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.