Halálos baleset történt a Somogy megyei 6505-ös úton szerda este, ahol egy Magyaratád felől Kaposvár irányába tartó személyautó elütött két gyalogost – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a két gyalogost a rácegresi elágazásnál. A balesetben egyikük – egy 31 éves kaposvári nő – olyan súlyosan mgsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sérültet – egy férfit – a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

Szén-monoxid-mérgezés

Szén-monoxid-mérgezéssel vittek kórházba egy nőt Nyíregyházán szerda este – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a nő lakásához a helyi tűzoltókat riasztották miután rosszul lett a fürdőszobában.

A lakásban volt telepített szén-monoxid-érzékelő, de nem jelzett, a tűzoltók mérése viszont kimutatta a mérgező gáz jelenlétét, szerencsére alacsony koncentrációban.

A lakást átszellőztették, s a gázszolgáltató szakemberei állapítják majd meg, honnan került a szén-monoxid a fürdőszobába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.