Korán indítja az évet a Békemenet-szervező CÖF-CÖKA "vezetősége", az alábbi sajtóközleményükből pedig csak az nem derül ki, hogy ennyire nem sikerült volna a tegnapi buli, vagy éppen ellenkezőleg, még mindig fos részegek. Szó szerint közöljük a dolgozatot, ugyanis meg lettünk fenyegetve: "demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni". Hát tőlünk aztán nem állt távol sosem a humor, íme!

Távirat a bolyongóknak! Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!
A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk! STOP.
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. STOP. Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont.  Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. STOP.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. STOP.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. STOP.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. STOP.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. STOP.
Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt. STOP.
Várjuk a választ, hogy az MSZP mikor fizeti vissza 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása. STOP.
Az SZDSZ 500 milliós tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba. STOP.
A kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. STOP.
Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították. STOP.
A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP.
Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.
E témában nem jöhet több "STOP".

CÖF-CÖKA Vezetősége

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Biztos a Deutsch Tomi belekevert valamit az italukba..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Szimba: No meg az első éjszaka joga, De mit szól ehhez Lévai méltóságos asszony?
Vagy ő már tudja, nincs mitől tartania egy idegbeteg embertől?
F_Viktor
@izo: Hiszek Bajnai Gordonnak, aki soha nem volt tagja az MSZP-nek, mint a Jobbikos bértollnokoknak.
Vagyis Bajnai nem volt fizetett KISZ pártfunkciós, mint pl. Orbán, ellenben 1987-ben a Független Hallgatói Tagozat (a HÖK egyik elődje!) alapítójaként annak első elnöke volt, majd a Magyar Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa Nemzetközi Bizottságának elnöke lett.
Knapp75
@izo: Dicséretes, hogy ennyi baromságot össze tudsz hordani, de kérlek, ha időd engedi, nézz utána, hogyan kozmetikázták 2013 december 31-re az államadósságot, hogy csökkenőnek tűnjön, illetve azt is kibogarászhatnád, miként alakult a nettó államadósság az elmúlt években! ;)
Tudod a bruttó azt tartalmazza, amivel mi tartozunk, a nettóban viszont benne vannak a "megtakarításaink" illetve az, mikor nekünk tartoznak.
Ha kölcsönkapsz pénzt, de nem költöd el, az a bruttót növeli, a nettót nem. Ilyen volt pl. az IMF hitel Jegybankban tárolt része.
A nettó 65% közelében jár, miközben a nyugdíjpénztárak kirablása után 51%-ra csökkent a korábbi csúcsnak számítú 61-62%-os szintről.

Azt meg hiába írták neked többször is, nem nagyon sikerült elszámolnod vele, hova lett a GDP 10%-ának megfelelő nyugdíjvagyon, ha azt az államadósság törlesztésre kellett fordítani, de még sincs csökkenés! Egyébként azóta is évi bő 1%-ot nyer az állam azon, hogy nincsenek már magánpénztárak, mert a járulékok hozzájuk kerülnek és nem a pénztárakba, tehát összességében lassan a GDP 15%-áról beszélhetünk. ;)
verőce21
Szegény, szegény, szegény, okos, magányos Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.