Tömegnyomorról, pánikhangulatról, eltűnt kabátokról, durván viselkedő biztonsági őrökről, káoszról számolnak be és a Facebookon anyáznak sokan azok közül, akik részt vettek a Music Fm szilveszteri buliján.

Állítólag több kabát is eltűnt a rádió szilveszteri bulija után, ezért voltak, akiknek a mínusz 10 fokos hidegben ingben kellett hazamenniük. Az Index azt írja, a Music Fm az ország legnagyobb és leglátványosabb szilveszteri buliját ígérte a hirdetéseiben, ami a képek alapján nagyjából teljesült is. A ruhatárat is üzemeltető alvállalkozó, a Lights Off nevű cég azonban feltehetően nem volt felkészülve ekkora tömegre, és a ruhatár egy idő után lényegében önkiszolgálóvá változott, az emberek nem várták ki a több órás várakozással járó sort, hanem átugráltak a pulton és a korlátokon és úgy próbálták megtalálni a kabátjukat.

Az Indexnek egy olvasó azt írta:

Mi is részt vettünk a MusicFM "fergeteges" partiján. A barátnőm és én sem kaptuk vissza a kabátunkat a ruhatárból és még sokan mások sem. -20 fok, ingben. Fasza volt. Nekünk így indult az év. A biztonságiak akkor estek pánikba, amikor egy srác pánikolva kereste a ruhatárba adott táskáját vagy kabátját, mert abban volt az inzulinja. Ekkor beszartak az őrök.

Egy másik résztvevő beszámolója szerint:

A bejáratnál hatalmas, halálfélelmet gerjesztő tömegnyomor volt, mindenki lökdösött mindenkit, volt akit olyan szinten a korláthoz nyomtak hogy sirt, a több órás várakozásról a minuszokban nem is beszélve. (...) Egy lányt láttam akinek ömlött a vér az orrából, senki nem tudta hogy van-e mentő, esetleg orvos a közelben.

A Music Fm délelőtt a Facebook-oldalán egy rövid időre elnézést kért a történtek miatt, a kiposztolt szöveget és az alá érkező panaszos kommenteket azonban később törölték.

A rádió a Propellerhez eljuttatott közleményében azt írta, nagyon sajnálják, ami a szilveszteri partyn történt, de leszögezik, hogy ők csupán az est fellépőit adták, a rendezvény teljes lebonyolítását a Lights Off partiszervező cég végezte. Hozzáteszik, a partiszervező cég vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@leszúrt rittberger: Spec, bár nem a reklám helye, de a Mori2-ben simán adták a blokkot amikor ott voltam. Pedig nem hiszem, hogy navellenőr fejem lenne a koktélokhoz
Desischado
Ezért nem mennék én ilyen helyekre, ha lenne rá pénzem se!
soljanka
A biztonsági cég honlapján:
"mi szakmai ismereteinket a 25 éves személyes tapasztalatból, a nyugat-európai biztonsági cégekkel való közös munkákból itthon és külföldön, biztonsági szakembereknek szóló továbbképzésekből szereztük."

Aztán egy feljelentő a buliról:

"A küzdőtéren egy biztonsági őr sem volt. Emberkedő vendégek viszont igen.
A renitenseket – biztonsági őrök híján – többnyire a többi vendég választotta szét. az Önök rendezvényén a biztonsági őrök csak az ajtókban ácsorogtak..."
illetve:
"A Valton Security biztonsági őre, aki a ruhatáron belül a kordonnál állt (alacsony, zömök testalkat, szőke rövid haj, elől hiányos fogsor) mindezt közbeavatkozás nélkül, rezzenéstelen arccal nézte végig. A háborgó vendégeket viszont többször rendre utasította a „Vegyél vissza az arcodból!” mondattal."
soljanka
Mondjuk simán perelhető a Valton Sec. a honlapjuk alapján:

"Természetesen mindezek mellett szolgáltatásunk magas szintű végzéséért erkölcsi és anyagi garanciát vállalunk.
Ennek garanciája a munkatársaink alkalmazását megelőző komplex alkalmassági vizsgálat és a folyamatos továbbképzés."
Szóval a fogatlan, "vegyél vissza magadból" fickót is jó komplexen átvizsgálták...
Szimba
Érdekes, azóta van negatív reflektorfényben a music fm, mióta szerződtették bocskort.
Évek óta hallgatom az autóban munkába menet, bocskor jelenléte előtt nagyon szórakoztató volt. Visszafogott humor volt jellemző a műsorra. Mióta bocskor betette a lábát, undorító témák, undorító kommentelések jellemzők a műsorra. Sajnos bocskor elvitte ebbe az irányba István Dánielt, a Music fm műsorvezetőjét is, aki bocskor előtt nem volt ilyen. Sajnálom szegényt - István Dánielt -kénytelen felvenni a kesztyűt az alpári bocskorral, hogy - társ, alárendelt -műsorvezető maradjon.
A zene még mindig nagyon jó a music fm-en, csak ezért hallgatom reggelente de nehogy a vezetőség ebbe is hagyja beleszólni bocskort, mert akkor inkább a Mária rádió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.