A sok megmaradt kabát mellé, ahogy egy beírásban olvasható, egy zakót is kaphatnak a szervezők. Már akkor, ha a NAV kivizsgálásra érdemesnek tartja a helyzetet. Na, és valahol itt lehet érdekes az egyes szervező cégek tulajdonosi kötöttsége. Mi tagadás, nem ismerem a NAV ellenőrzési gyakorlatát az ilyen rendezvények kapcsán, de abban az esetben, ha különben ilyenkor is elvárás a papírozás, a hozzájuk bekötött pénztárgép, akkor furcsák az említett beírások. Illetve a mögöttes tartalmuk. Ahogy furcsa lenne az is, ha pusztán az egyik rendező tulajdonosi szálai miatt lenne lazább Vida Ildikó munkahelyének szigora.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@tivoli: Mond te szerencsétlen eszetlen hülye miért nem szakadsz már le a seggemről, NEM ÉRTED TAKARODJ A 3.14. ba VILÁGOS!!!
tivoli
@papa.49: Szolt hozzád valaki, te paranoiás csótány? Az agybogár éhen hal a fejedben, mert amit ott talált attól hányingere támadt.
papa.49
@tivoli: Na idefigyelj majom, te hánytad ide tegnap este 21:57. kor a két betűt eddig is engem piszkáltál evvel, gondolom most se másnak szántad, de nem baj én már csak röhögök rajtad te szerencsétlen majom, na csá...
tivoli
@papa.49: Vazze! Tegnap kiabáltam a szomszéd tyúkjainak, hogy 3.14, 3.14, 3.14! A fülük botját se mozdították! :-))
Akkor?
papa.49
@tivoli: Ennyi eszed van, biztos hogy NEM HÁTTAL ÜLSZ A MOZIBAN, ha meg villámlik nem mindig fényképeznek, remélem ezt már tudod...
VESZÍTS MÁR EL, ROSSZABB VAGY MINT A KULLANCS, PEDIG AZ IS ELÉG UTÁLATOS!!!
Nem kell írnod mert NEM ÉRDEKEL!!!
tivoli
@papa.49: Pedig úgy okosodik az ember, még a portástól is lehet tanulni! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.