Maksa Zoltán humorista a Hír TV Paletta című műsorában csinált viccet az egyetemi gólyatáborokban történt szexuális visszaélésekből.

„Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve” – ezzel a viccesnek gondolt álhírrel szórakoztatta a közönséget Maksa.

Nőkért Egyesület a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordul, mert szerintük a fenti kiszólás a Médiatörvény több passzusába is beleütközik, mégpedig azért, mert sérti a közerkölcsöt és az emberi méltóságot, és súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését. Az egyesület magánszemélyeket is beadvány megtételére bíztat.

Korábban a Class Fm-en Sebestyén Balázsék ugyancsak jól szórakoztak a megerőszakolt lány esetén, őket azóta 500 ezer forintra büntette az NMHH.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lóbabkonzerv
Én meg követelem, hogy azonnal jelentsék fel a nyuszikát is, aki évek óta fűnek-fának meséli, hogy őt tegnap és ma megerőszakolták, és holnap is megy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@varrólány: az a férfi aki bánt egy nőt mindegy hogy milyen módon az gyenge jellem és a konfliktusokat nem tudja kezelni ,lásd Ádám sem tudta kezelni mert Éva a második felesége volt.
varrólány
@almosd: Ez igaz ! De ilyen férfival még nem találkoztam szerencsémre ! De amikor a nő bánt férfit szavakkal vagy érzelmileg zsarol ? Az sem bocsánatos !
almosd
@varrólány: igen az a megalázás egy formája ,lelki terror.
tivoli
@almosd: ma, 20:17
Na még csak a nők tudnak igazán lelkiterrorizálni. Hajjaj!
almosd
@tivoli: az biztos ,ha nem jól viselkedel ,lehet a kanapén aludni :-))
TASzSz
MAKSA: Tudsz varrni?
Egy Feminista Szervezet: Igen, de miért?!
MAKSA: Mer' be kéne venni 1 darabot a nadrágombó'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.