A Népszabadság helyszíni tudósítója működésképtelen rendszert, kígyózó sorokat és hibaüzenetet látott.

A lap azt írja, az M1 és az M7 közös szakaszán, a Budaörsi út végén ma sem lehetett matricát vásárolni, az utána következő  benzinkutakon pedig a rendszer meghibásodása miatt szünetelt az értékesítés, de még a budaörsi benzinkútnál sem működött a rendszer.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán három ablaknál fogadták az ügyfeleket, de így is hamar hatalmasra duzzadt a sor. Az online felületen a legtöbbször az a felirat fogadta a reménybeli vásárlókat: „Elnézését kérjük, a rendszer pillanatnyi túlterheltsége miatt további regisztráció és belépés jelenleg nem lehetséges." – írja a lap.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@wagabund: Ezt megtudom erősíteni a tegnapi napon csak a tetves molkutaknál lehetett itt,ott matricát venni, az ÖMV, a Shell, az Agip kutakon majd csak holnap reggeltől lehet, de akinek ma, tegnap, tegnapelőtt kellett mennie, és nem volt seggtörlőpapírjuk azoknak az ,,összeomlott rendszer,, már elküldte hogy mennyit kell a papírjukon kívül még büntit fizetni...
Érdekes a ,,rendszarjuk,, matrica nincs, büntetés AZ VAN RÖGTÖN, TETVES ÁLLAM TETVES KONTÁR ELKURMÁNY!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@szöszmösz: Hogyan gondolod hogy a ,,okos kormányzati körömreszelő,, még felelős is lehet valamiért, fizessen az ügyfél, akiért van a kormány, itt már az államigazgatástól ingyen semmit nem kapsz, mert ha véletlen ,,felszólító levelet,, írnak neked annak a költségét is rögtön hozzácsapják a vélt, vagy valós tartozásodhoz...
Itt csak a kisember lehet a ,,bálanya,, aki a cekket állja...
Desischado
@human: Véleményem szerint pontosan ez volt a cél. Ki van ez találva emberül, a kisember azért is fizessen, mert nem tud matricát venni. Ők meg ezeket a millákat is szépen zsebre vágják! végtére is kell a tonyónak a kégli renoválásához, lézernek a kiruccanásaihoz, orbánnak a malacsütéshez, és még sorolhatnám. Meddig tűrjük még ezt az arcátlan harácsolást?! Meddig?!
mate03
@wagabund: Igazad van! Erre megy ki a játék! Ez legalább akkora bukta lesz mint az elhíresült ,alaptörvény!Nem tudnám megszámolni,hányszor módosították!Azám!? Mi van az alaptörvény asztalával!?
tivoli
@Desischado: ma, 00:11
Nem mindig értelek, kedves Desischado! A kisember nem tud matricát venni? A kisembernek autója sincs. És ha autója van, akkor ne síránkozzon, hogy nincs mit ennie.Már csak azért se, mert ha autója van, az többe kerül mint két kisgyerek etetése.
wagabund
@mate03: háát nem tudom...az alaptörvény ma is él, és működik akárhányszor módosították..
ugyanez lesz ezzel a matricával is...párszor módosítják, csiszolják, aztán szereznek (jó pénzért)három elégedett embert, aki elmondja a tv-ben, milyen jó nekünk..

az alaptörvény asztala most bent van valamelyik irodában, mert létszámot bővítettek, és nagyhírtelen nem volt más...
73
Ez is olyan,mint amikor a kanos ember,elmegy fa... nélkül ba... Megálmondták ezt a sarcot,többi meg nem érdekli őket!Csak fizess,ez a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.