Felhagy a demonstrációk szervezésével Várady Zsolt, az ősz óta tartó kormányellenes tüntetéssorozat egyik vezéralakja. Közleményében azt írta, döntését nem politikai nyomásra hozta meg; hogy mi miatt, az azonban nem teljesen világos.

„A mai napon megállapodtam Takács Borival (a MostMi alapítójával), hogy a továbbiakban kiszállok a MostMi szervezéséből. Ennek okai az alábbiak:

December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó hatással. Ezért, sokkal jobbnak láttam a kialakult helyzetre és körülményekre reagálva ezt a döntést meghozni, hogy megszüntessük ezeket a feszültségpontokat. Így mindketten továbbra is az együttműködés igényével és lehetőségével tudjuk tevékenységünket tovább folytatni.

Szeretném leszögezni, hogy nem politikai nyomás miatt hoztam meg a döntésemet. Azt is szeretném leszögezni, hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem ennél sokkal banálisabb oka van: az idő rövidsége. Egész egyszerűen reagálni kellett egy helyzetre, melynek megoldására normális esetben akár fél év is rendelkezésre állna, a jelenlegi helyzetben erre sajnos nincs és nem volt idő.

További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése. Ennek következményeként a következő hónapokban nem tudok valós és igazán aktív tagja lenni a szervezetépítésnek, ami elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy magaménak érezzem én is.

Tevékenységünket továbbra is számos ponton együttműködve végezzük és nagyon sok sikert kívánok a MostMi minden jelenlegi és későbbi résztvevőjének.”

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
@Horizont: Lehet, de akkor lesz 12 régi + új ellenzéki politikai párt összesen. Viktor ugrálni fog örömében, részben erre találták ki a választási új rendszert..

A civil tüntetőknek akkor van bármire esélyük, ha ők egységet alkotnak, mint a "civil tüntetőkből" alakult párt. Csak így van esélyük elvenni vagy elvinni az mszp+dk+lmp+együtt, stb szavazókat. Így lesz csak bármiféle hit ebben az egészben. Amint itt is kezdődik a megosztottság, több párt, stb úgy az ellenkezőjét érik el. A végleges kiábrándultságot a politikából, demokráciából és jön a jobbik...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Horizont: 22.07 ..arra alkalmatlan...ezt ő is tudja.
Desischado
Nem tudom, mi a jó nyavaja lesz ebben a szerencsétlen országban, de jó lenne már egy karizmatikus mag, akik mögé fel lehetne sorakozni. És összefogni, de amíg ez megy, viktor röhöghet a markába! Sajnos!
mate03
@Desischado: Ez csak a baloldali politikusokon múlik! Ha nem tudnak ki egyezni,marad Viktor! Vagy Vona .Nekünk Viktor után,már csak az ő pártja hiányzik!
patyuka
"MostMi"?

Már az névvel is mellélőttek!
Azok ugyanis, akik velük együtt sertepertélnek, hol voltak az elmúlt totálisan lesajnált 25 évben? Mert attól, hogy némelyikük fiatal(abb) még nem jelent semmit, hisz a színpadi szónokokon kívül azért még szükségeltetetik jó néhány százezer némiképp ifjabb szimpatizáns is...

A civilség, a pártsemlegesség racionalitását és hitelességét no meg a "serdülőkort" illetően : valóban olyan egyértelmű a helyzet Vágó Gábor visszacivilesedésével kapcsolatosan?!
Desischado
@mate03: Mate, nagyon egyformán gondolkodunk! Nekem is ez a véleményem, hogy nekik kéne összekapni magukat, és visszaszerezni a hitelüket! Akkor könnyebben menne az összefogás! De erre sajna, várhatunk! Bár ahogy látom, vannak azért egypáran, akik kezdik látni, hogy ez így nem lesz jó! De azért reménykedem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.