A Bors aggódik Orbán Viktorért, aki még újévi jókívánságot sem írt a Facebookon, mi több, már két hete nem jelent meg sehol.

Orbán Viktor utoljára december 24-én délután posztolt fotót a Facebook-oldalára, ezzel kívánt kellemes ünnepeket.

Sőt karácsony óta a miniszterelnök nem vett részt nyilvános rendezvényen, és semmilyen témában nem nyilatkozott. Múlt pénteken elmaradt Orbán Viktor szokásos heti rádióinterjúja is a közszolgálati adón – írja a Bors.

Havasi Bertalan helyettes államtitkár csak annyit közölt velük, hogy Orbán Viktor az ünnepi időszakot a családjával töltötte. „Szabadságot nem vett ki, dolgozik.” – zárta sejtelmesen sorait a sajtófőnök. Azt viszont nem árulta el, hogy éppen min dolgozik a miniszterelnök.

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Közel már A. Merkel látogatása, most pánikszerűen próbálják tárgyalóképessé tenni a csúti hippopotamuszt. Nem mintha a németek nem tudnák, hol is tuningolják a pacákot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@mate03: Nincs harag, hiszen ha nem akartam volna válaszolni, nem válaszolok a kérdésedre...
Desischado
@papa.49: Ezer bocsi, de vizuális típus lévén,elképzeltem egy nyakigláb kamaszt, aki pofákat vágva tátog... (szakad a röhögéstől) Vicces lehetett!
papa.49
@Desischado: Pont így is történt, a szerencsém csak az volt hogy tényleg jó tanuló voltam, és nem akartak a tanárok kitolni velem, az énektanárnő kivételével...
kata53
Én egyáltalán nem aggódtam. Tudtam, hogy elő fog kerülni ez a balf@sz!
Desischado
@papa.49: Én a matek tanárral voltam így, de érthető, hiszen nálam hülyébbet nagyítóval sem lehetett volna találni. Az összes többi tanárommal remekül kijöttem, főleg a magyar és a történelem tanáraim szerettek, és én is szeretem, tisztelem őket mind a mai napig, ahogy a többi tanáromat is. Sokat köszönhetek nekik, az biztos.
Ami az énektanárnődet illeti, ne haragudj szegényre, nyilván nem tudta feldolgozni, hogy nem tudsz énekelni! (vihog) Most egyébként tudsz?
papa.49
@Desischado: Akkor mutált a hangom, volt mikor a felelés közben is változott a hangszínem...
Hát persze hogy tudok, nem szépen de kurva hangosan...
Na azért szépen is, nekem legalábbis tetszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.