Azt hitték, mi? Hát nem. És egyébként vasárnap úgyis a templomban vagyunk, délután meg a meccsen, hiába is csengetne a futár... Rendelni lehet ugyan vasárnap is – hála az internetnek, amivel egyelőre még nem sikerült elbánnia a kormánynak – de az árukiszállítás vasárnapi napokon nem történhet meg. Erről tájékoztatta az NGM a napi.hu-t.

Korábban a Propeller is írt arról, hogy például a Tesco jó előre gondolkodott és időben fejleszteni kezdte az online házhozszállítási rendszerét, ám úgy tűnik, ezzel sem tudnak majd élni vasárnap.

A szaktárca szerint ennek oka, hogy a törvény hatálya kiskereskedelmi tevékenységre terjed ki, függetlenül attól, hogy e tevékenységet állandó jelleggel vagy esetenként, állandó vagy időszakonként változó helyszínen folytatják.

A kiskereskedelmi tevékenység alatt pedig termékek forgalmazását és az ezzel közvetlenül összefüggő szolgáltatások nyújtását kell érteni, mint például az áru összekészítése vagy kiszállítása. A törvény tehát a kivételek körében sem határozza meg az online rendelés utáni kiszállítást – írják.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@nyanya001: @Senara: Igen, kilóg a lóláb... igen, csak a CBA... igen, sz@rik a hatalom a munkavállalókra, a megélhetésükre, a munkanélküliségre...

Ezeket már a többség sejtette, de így már mindenki tudhatja, hogy a vasárnapi mizéria nem a Zemberek pihenésének biztosítása miatt van.

Hazug, korrupt, fityesz-maffia bagázs, mocskos, antikeresztény, Istenüket Orbánra cserélő valaha csuhát viselő, magukat kereszténynek hazudó KDNP-söpredék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Tessék mondani WC re szabad menni, vagy azt se???
F_Viktor
@Senara: Írod:
"Bolti eladó a bányász ? Mikor 30 ezer bolti eladó elveszti az állását a vasárnapi bezárás miatt"

Először is köszi az infót, nekem ez új volt.
Tavaly a választások előtt a kormánykommunikáció még bányák megnyitásáról, új bányász képzősről hazudozott.
Tudható volt, hogy csak a választási csalás része, hazugság volt az egész.
F_Viktor
@Linna: Írod:
"A CBA-t én is elkerülöm. Jó lenne valahol mozgalmat indítani, hogy bojkottáljuk ezt a hálózatot. Csak én nem tudom, hogy kell csinálni az ilyen oldalt."

www.facebook.com/cbabojkottoldal
www.facebook.com/orbannalvasarolsz
www.hir24.hu/belfold/2014/11/18/meghirdettek-a-netezok-a-cba-bojkottjat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.