Az Átlátszó közérdekű adatigényléssel kiderítette, hogy a Miniszterelnökség kezdeményezésére kapott állandó parlamenti belépőt Habony Árpád.

Orbán Viktor tanácsadója, akiről még mindig nem derült ki, hol van alkalmazásban. Így a hivatalos válaszból azt sem lehet megtudni, milyen minőségében kapta a belépőt Habony Árpád – írta az Origo.

A sajtóiroda válaszában azt írja, az Országházba szakértői belépőt kaphatnak a kezdeményező által meghatározott időpontig:

„a Köztársasági Elnöki Hivatal, a Miniszterelnökség, a minisztériumok és egyéb központi államigazgatási szervek országgyűlési ügyekkel foglalkozó munkatársai”.

Lázár minisztériuma az Origónak egyelőre nem árulta el, hogy mi alapján kapott tőlük belépőt Habony, aki a fent felsoroltak közül hivatalosan egyik intézménynek sem az alkalmazottja.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Lézer jancsi azt nyilatkozta a tv-ben,hogy ő nem is ismeri árpikát.Csak nem(megint)hazudott?Vagy én vagyok rosszul halló és pöszén látó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ki a fene ez a lény, és mire fel van ekkora befolyása?! És honnan kapja a pénzt?! Erre akarok válaszokat, de rögtön!
mate03
@Desischado: Első kérdés!Viktor felhatalmazta!Második! Semmi közöd hozzá! Mondaná,Selmeczi Gabriella ,kifli tolvaj és szenátor asszony! Remélem kielégítő választ kaptál!?
kukac50
Kevés volt még a patkány! Vida Ildikónak vizsgálni kellene honnan van pénze?
Főlökött
Azért az izgis, hogy egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személynek ( mivel C - típusú átvilágítása, sem egyéb nem volt ), egy minisztérium kér belépőt az Országházba :)
Viccesek ezek a gyerekek...
coyote3
Megint hazudtak, semmi meglepő nincs ebben. Ez már annyira természetes, mint hogy reggel felkel a nap...
Desischado
@mate03: A fidesz biztos ezt mondaná, de engem ez nem elégít ki! Mert erős a gyanúm, hogy a mi pénzünkből dőzsöl a nyomorult!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.