Török Zsolt a szocialista párt egykori szóvivője korábban azt írta, jelenleg 66 ezer forintot keres, neki tehát személyes tragédia is, hogy nem alakult ki választási összefogás.

A Magyar Nemzet megtudta, hogy egy hétvége leforgása alatt talált a zuglói önkormányzat egyik cégénél a minimálbér háromszorosáért vezetői állást magának.

Török Zsolt megerősítette az értesülésüket. Annyit mondott, hogy hétfőtől a fővárosi XIV. kerületi önkormányzat tulajdonában álló Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft.-nél dolgozik rendezvényszervezőként, s ezután havi nettó 206 ezer forintot keres. Hozzátette, foglalkozott rendezvényszervezéssel, ilyen céget is működtetett, sőt, néptánctalálkozót is szervezett már.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Egy nonprofit kft.-nél ilyen finom kis fizetést kap egy rendezvényszervező?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@m.macskosz: szomorú, de talált, süllyed.
Cicamama55
Lehet, hogy eü. papír, kéztörlő beszerzéséről kell gondoskodnia a rendezvények időpontjára? Mint tudjuk nagy szakértelmet igénylő, fontos feladat! Kitaposott út ez a parlamenti tanácsadói poszthoz...
JAJMÁR
@volvós: 14:15 A cég a nonprofit, vagyis nem a nyereségre törekszik, azt mindig visszaforgatja ! A dolgozók kapnak fizetést .
Sajnos így működik ez az ország, akinek kapcsolata van talál állást, akinek nincs, az nem !
colibri
Választási összefogás nem alakult ki, de látszik, hogy a baloldaliak sem hagyják egymást az " út szélén". Török fizetése melett szintén beszéd téma lehetne a minisztériumi főmuftik 30%-os béremelése, ami önmagában 230 ezret jelent és már egy amúgyis magas fizetéshez adódik. Szerintem ez sokkal irritálóbb.
colibri
@Horizont: Amíg pártok lesznek hatalommal a kezükben, addig megmarad az efféle "szemétség", egyenes arányban a hatalom nagyságával.
fogarassyfanni
Végre! Van Magyarországon egy valóban nonprofit cég, amely a lakosságnak jobb életkörülményeket akar biztosítani! Gondolom, eztán mindenki, aki 66 ezer forint körül keres, bátran bekopoghat ajtajukon, s ők azonnal munkát ajánlanak neki, 206 ezer forintos fizetéssel (gyakorlatilag nulla gyakorlat kell hozzá). Hogy a közjóhoz a magam szerény eszközeivel én is hozzájáruljak, megkerestem a Kft. címét (hogy ne kelljen senkinek Pesten bolyongania): Hét vezér utca 28/b. Ja! Amúgy nem is rendezvényszervező állás jár ám az oda betérő, 66 ezret keresőnek, azonnal irodavezetői beosztást kap (érettségi nagyon elég).
Amúgy meg az egész undorító, remélem, többé a politika közelébe sem kerül, és nem akar soha többé becsületes dolgozó vagy álláskereső, fizetésükből tisztességesen élő embereket képviselni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.