Trónörökösök harca a hatalomért Magyarországon címmel elemezte a Fidesz-beli hatalmi harcokat a német konzervatív lap. A párton belüli konfliktus "az urizáló fiatal trónörökösök és a tapasztalt úriemberek küzdelme" a Die Welt szerzője szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát nem vagyok ős és fideszes sem, de én mennyir torkig vagyok ezekkel a senkiházikkal?!!!
lópicigáspár
Ballib Die Welt! Mit is lehetne tőle várni! Ráadásul valami Kálnoky Boris írta, aki a neve alapján egyértelműen valami magyar nemes - orosz proli keverék...! :-)
Mobil123
Hát nem vagyok ős és fideszes sem, de én mennyir torkig vagyok ezekkel a senkiházikkal?!!!
Clavigo
Én meg torkig vagyok az Orbán-kondával...Orbántól lefelé,,,az utolsó ccarházi nyaloncig bezárólag. oszt jó napot...A körösztyszájuakról nem is beszélve..
F_Viktor
@lópicigáspár: Na ja, "tapasztalt úriembernek" nevezni Köteles Lacát, az nem vall nagy szakértelemre :-)))
mariaberta
Nem vagyok sem ősfideszes, sem újkori, és nem csak Lázár elvtársból van elegem.
Elegem van az egész fiatal??? /Jókai "mire megvénülünk/ demokratákból. Demokraták???
Manhattan
Ki nem @rja le , hogy ök mit akarnak, mi nem tetszik nekik ! Sztem nekünk meg ők nem tetszenek! A közpénzen urizáló magatartásuk , az álruhába bujtatott korrupciójuk / stratégiai megállapodások / a lekezelő stílusuk, és a több százezer milliárdjuk , aminek védelmében a magyar diplomás fiatalokat lecserélték határon túliakra , megélhetési / nyugdíj , eü. lakhatási . itc./ új magyarokra. Akik nem hoztak csak vittek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.