A MET az egyszázalékos felajánlásokat sem kaphatja meg. Hiába rendelkezik jogerős bírósági ítélet arról, hogy a státuszától - alkotmányt és nemzetközi jogot sértő módon - megfosztott Magyar Evangéliumi Testvérközösség számára egyházként is felajánlható a személyi jövedelemadó egy százaléka, az adóhatóság nem teszi lehetővé az összeg elektronikus bevallásban való átutalását, a gyülekezet a pénzt sem kapja meg. Hasonlóképp más illetményeikhez, melyek a végigjárt jogi fórumok sora szerint igenis járnának nekik.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Képtelenek,még a saját törvényeik betartására is!
hetöndöe
@amaramaistanna: Eszük ágában sincs betartani a törvényeket,csupán a hatalom megtartása és a szabadrablás a lényeg.
Pökhendi,pénzéhes agyatlan, hazaáruló banda!
Manhattan
Iványi keresztelte Orbán két gyermekét, temette Kövér apját ... S ezek a gátlástalan gazemberek nem ismerik el egyházként. Mert nem őket, hanem Istent és az elesetteket szolgálja. Nem Orbán az egyetlen politikus, aki igénybe vette Iványi Gábor segítségét, amikor szüksége volt rá. Ott lapítanak és kussolnak a többiek is nagyon magas állami tisztségekben, a kormányban, a kormányzó pártokban, vagyis olyan helyeken, ahol a bíróságok jogerős határozatait nem hajtják végre.
Az nyilvánvaló, hogy Orbán és főkolomposai semmiben nem hisznek. De vajon miben bíznak?
Nem fognak legalább akkorát tévedni, mint Orbán egyik korai skót "betegtársa és zsarnok kollégája", kinek a boszorkányok (talán a korabeli Századvég) azt jósolták, hogy az uralma addig tart, amíg a birnami erdő Macbeth várához nem megy.
Mozdítsuk hát meg az erdőket, ha kell!
Netán a Fidesz azért irtatja mindenfelé a Főváros fáit, hogy csökkentse ennek az esélyét? Fölösleges. Minden zsarnokot utolér a végzete. S ha már példaként úgyis Shakespeare egyik elembertelenedett főhősénél tartunk:
"Bizony, szörnyűt bukik,
Aki úgy elbizakodik!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.