Még nem végleges a díjköteles autópálya-szakaszok listája, és a megyei matricarendszeren is finomíthat a kormány.

A Blikk azt írja, a közlekedési államtitkár öt-hat, könnyen orvosolható hibáról beszélt, ők pedig úgy értesültek, hogy a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út biztosan kikerül a fizetős szakaszok listájából, és várhatóan megszüntetik azt a képtelen helyzetet, hogy egy Duna-hídon való áthajtásért két megyei matricát kell venni.

Nem lehet, hogy néhány száz méter fizetős útszakasz miatt az ország kapujának számító repülőtérre sem lehet matrica nélkül eljutni – nyilatkozta korábban Fónagy János a Népszabadságnak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ötletelésből nincs hiány ötletgazdag kormányunknál. Már csak a gondolkodás képességét kellene helyreállítani náluk, és még szerethetőek is lennének...
A harapós csődörnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Megvédtük Magyarországot az útdíjtól!
papa.49
A hazugovicsék olyan sötétek hogy azt se értik hogy az ilyen ide,oda tologatással még a meglevő híveket is elveszítik, bár nem hiszem hogy ezeket egyáltalán érdeklik a híveik...
73
A fityesz-kdnp-s köcsögöket kéne már eltörölni!Ezekre már mást nem lehet írni.Hiába ész érvelünk,már nem ér semmit.Szerintem már élvezik,hogy szopathatják az embereket.Hogy állandó bizonytalanságban tarthatnak minket,kényük-kedvük szerint.
hetöndöe
Húzd meg,ereszd meg taktika,néhány fanatikus idióta hívő talán még maga alá is vizel gyönyörűségében,hogy drága kormányunk eltörölte az útdíjat,amit a gonosz Gyurcsány bevezetett.
human
Remélem Paks II. esetén nem hasonló alapossággal fognak bele egy új reaktor építésébe. Ott már nem lesz olyan, hogy utólag majd többet költenek a biztonságra.
papa.49
@human: Remélem mikorra erre sor kerülne a hazugovics már ,,jól megérdemelt, örökös büntijét tölti valahol az emberi társadalomtól több száz km. re,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.