Megdöbbentette az ellenzéket Orbán Viktor vasárnapi nyilatkozata, miszerint Magyarország nem kér a gazdasági menekültekből. Az MSZP szerint hiába volt ott Orbán Viktor Párizsban, lélekben nem értette, mi volt az üzenete a demonstrációnak. Az Együtt és a Liberálisok szerint Magyarországon inkább a kivándorlás a probléma. A Jobbik viszont örül annak, hogy Orbán Viktor rájött: Európára ki kell tenni a megtelt táblát.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ércsük ! Tehát akkor hamarosan cuccolhatnak a magyarországi zsidók, cigányok, "négerek" arabok, kínaiak, afgánok, peruiak, chileiek és helyükre érkezhetnek a perzsák, oroszok, észak-koreaiak !
gazdag dezső
AZT GONDOLOM ,HOGY SOKAN FÉLREÉRTIK,VAGY TUDATOSAN FÉLREMAGYARÁZZÁK EZT A BEVÁNDORLÁSI ÜGYET!! BIZTOS ,HOGY NINCSEN SZÜKSÉGE AZ ORSZÁGNAK A KÜLFÖLDRŐL IDEJÖVŐ BŰNÖZŐKRE! Olyanok aki kéregetnek az útkereszteződésekben,és nem is tudnak Magyarul hanem rosszul lefordított szöveggel kérnek adományt pul.Vagy a kábítószer kereskedők,és más bűnözők!Nem azokra gondoltak aki itt született Magyar állampolgár, gondolom.Az legyen a Franciák,vagy az Amerikaiak baja ,hogy a keblükön melengetik a terror cselekményekre felkészülőket! Engedik minden nép bevándorlását megfelelő szűrés nélkül! Ott jól élnek és így hálálják meg.Az a baj ,hogy mihozzánk a bevándorlók többsége nem dolgozni jön,mert aki tud az kimegy innen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.