Milyen az ideális reggeli óvodás korban? Mi a baj a felvágottakkal? Mennyi gyümölcsöt kellene enniük a gyerekeknek egy nap során? Mennyi tejet és tejterméket fogyasszanak a gyerekek a megfelelő kalciumbevitelhez? A gyermekek otthoni étkeztetésének 4 aranyszabálya!

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: mariannszl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mikor én gyerek voltam nem voltak semmilyen felmérések. A szomszédból hozta nagyi a tehén tejet, még meleg volt. a szünetekbe egész nap az utcán játszottunk , és a határba barangoltunk. Csak enni mentünk haza. Nem volt strandunk de volt tiszta patak víz. Sajna mára már a kis patakocskánk elapadt. Nyári szünet első napján leadtak a nagybátyámékhoz, utolsó nap jöttem haza. Ők a Tisza parton laktak. Na az mag volt a mennyország. Igazi paraszti élt, gulyával , aratással... Ettünk mint az egészséges malacok, nem voltunk kövérek, nem voltunk cukorbetegek, tudtuk mi a tévé, de nem hiányzott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.