Korábbi cikkünkre reagált az imént a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya. A cikkben Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere egy, a Facebookra feltöltött képpel üzent a kormánynak arról, hogy az ő kerületében milyen dugókat okoz az útdíj.

A minisztérium sajtósai most Tasó László tegnapi Facebook bejegyzésére hívják fel figyelmünk. A közlekedéspoltikáért felelős államtitkár azt demonstrálja fotóval is, hogy 2015. január 12-én 11 óra 26 perckor Budaörsön, a Szabadság úton nincs is dugó. Nincs. Alig látni a képen autót.

Tudta? Az emberek többsége nem fél 12-re jár dolgozni

"A tények valóban makacs dolgok..." – írja Tasó László a bejegyzésben a kép alatt.

Hogy hétfőn késő délelőtt – munkaidőben – miért nincs dugó, azt mi most szívesen eláruljuk az államtitkár úrnak: az emberek többsége nem fél 12-re jár dolgozni.

Egy kommentelő érdekesebb kérdést is megfogalmaz: "- De vajon miért van dugó szombat délelőtt?"

Meg is válaszolja: "Csak nem azért, mert akkor mennek bevásárolni azokba a boltokba, amelyek az immár fizetős szakaszok mellett vannak?"

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez nem tasó,ez tahó!Fél 12-kor mi dolgozó,adó fizetők dolgozunk.Ellentétben veled,te mocsok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
A választások idején egészen mást ígértek,és most pedig ők is csak lopnak,csalnak,és hazudnak éjjel ,és nappal!! Csak mára már annyira,hogy szavakat sem lehet rájuk találni!! Nagy baj,hogy semmilyen más párt nincsen akik a nép nagyobb részének a támogatását megnyerhetné! Kellene egy új tisztességesebb csoport akik valóban úgy is cselekednének ahogy a tisztesség diktálja,és a köznép akarata! Ne legyen ekkora szakadék ember,és ember között! Ne haljon meg közel 80 ember a hidegben éhen,míg kevesek havi 3-4 milliós jövedelemből élnek!Az ingyenélő,népnyúzó embereket pedig el kellene számoltatni,és börtönbe csukni!A börtönben pedig önellátóként keményen dolgoztatni őket,nem üdülőbe tenni!Meg lehet élni havi 47 ezerből??Vannak akiknek annyi sincs,míg a semmittevő ,ország szégyene Tomikának havi több millió!!Persze vele együtt még vannak sokan így !
gazdag dezső
A sajtóból,és egyéb más információk szerint az elmúlt néhány év alatt a kormánytagok létszáma a kétszeresére nőtt,miközben közel egy milliós létszámú aktív keresőképes ,dolgozni akaró ember elhagyta az országot,hogy megélhetést tudjon biztosítani maga ,és családja számára.A kétszeres kormánytagok mellett pedig újabb ,és újabb levegő hívatalokat hoztak létre,akik nem csinálnak semmit sem,és még talán meghatározni sem tudnák,hogy miért is van a hívataluk! Talán azért ,hogy megnehezítsék az emberek dolgát,és hogy rokonokat,barátokat jó állásba tehessék politikusaink.Kellene már valakinek hivatalosan kimondani ,hogy mennyibe is kerül ez az olcsó kormány nekünk,mennyien is vannak úgy összesen a teljes sleppel együtt.Mennyi az az aktív kereső akik produktív munkát végeznek pici pénzekért,és eltartják őket,a gyermekeket,a betegeket,munkanélkülieket!! Nagyon szomorú adatok ám ezek ,ha végiggondoljuk.A dőlyfölő,és újabb adókat kitaláló miniszterek,államtitkárok stb,,talán kevesebben ,de sokkal több jövedelmükkel majdnem annyit keresnek mint akik valóban aktív munkát végeznek!!Én a Kásár időben azt tanultan ,hogy a dőlyfös nagyurakat elzavartuk/Recskre /mert élősködtek a nép nyakán,nem dolgoztak,és magas úri módban éltek!Akkor most mi van napjainkban???Megint el kellene zavarni Recskre valakiket ?? Igen !Ott a helye,de kőbányában annak is aki kitalálta ezt az új útdíjjazást!!Remélem ez be is következik majd !
vadsanca
@m.macskosz: Összecsurgott a nyál a számban. Ugyanis ez a menü a kedvenceim közé tartozik, persze ha jó magyarosan van elkészítve. Ebben van az energia! Holmiféle nyálas kajával sem dolgozni, sem gondolkodni nem lehet.
m.macskosz
@vadsanca: Tudod honnan vettem? A tegnap vagy tegnapelőtt a tévében beszéltek róla, hogy a börtönökben maguk főznek maguknak a rabok. Na, ott volt ez a menü. :)
vadsanca
@m.macskosz: Igazából nem sok időm van tv-t nézni. Az, hogy a rabok maguknak főznek nem nagy dolog. Sokan vagyunk így a civil életben is. Akkor mi is rabok vagyunk? Sokszor keményebb a kinti világ. Ennek ellenére tényleg szeretem mindkét ételt.
m.macskosz
@vadsanca: Abban, hogy a rabok maguk főznek maguknak, azért hír értékű, mert olyan baromságok derültek ki, hogy a honvédségi laktanyákat "külsős" cégek védik és takarítják.
Nem lepne meg, ha a raboknak is civil konyhák főztek volna. Azt meg ne bánd, hogy nincs időd tévét nézni, nem vesztesz semmit! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.