Azért, hogy „a majdani rendezésnél, az új felállásnál végre szóhoz és előnyhöz jussunk érdemeink és esetleges áldozataink révén”. Ezzel az a gond, hogy nem egészen világos a különben nyíltan határrevíziós előnyökért hozandó áldozat. Pontosabban pont az a gond, hogy nagyon is világos. Ha ugyanis katonai és gazdasági erővel nem vesz részt az ország egy tetszőleges konfliktusban, akkor nyilvánvaló, hogy érdemeket nehéz szerezni, de áldozatok azért még lehetnek. Szaniszló Ferenc tehát a civil lakosság feláldozása árán gondolja elérni a vélt előnyöket.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A pali már 20 évvel ezelőtt is klinikai eset volt azóta meg a kezelés híján csak romlott az állapota, már csak a radikális módszerrel kezelhető...
GeoCravker
@papa.49: Igen. Pár évvel ezelőtt az ősmagyarokat akarta megváltani.
papa.49
@GeoCravker: Pont erre gondoltam akkor is elég nagy visszhangja volt a palinak, a radikális módszer az ókori érzéstelenítő, a fakalapács...
73
Ferikém korpa közé keveredtél,megzabáltak a fityesz disznók.A fejedben már nem ész,ha nem narancslé van.Ezért beszélsz mindenféle faszságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.