Magyarország egy rendkívül szigorú, a gazdasági bevándorlást megakadályozó új szabályrendszer létrehozásában érdekelt – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Kovács közlése szerint "egy több mint tíz éve legitim vitáról van szó, amelyben a kormányzó erők felelőssége, hogy a tartalmas, szókimondó párbeszédet gúzsba kötő kereteket átlépve a valóságról, a megoldandó problémákról beszéljenek".

A szóvivő úgy fogalmazott, Magyarország mindig is következetes álláspontot képviselt a bevándorláspolitikával kapcsolatban: nem támogatta azokat a lépéseket, amelyek külső bevándorlással próbálták megoldani például a demográfiai problémákat. Felidézte, hogy az első Orbán-kormány családvédelmi programokkal, az elmúlt négy évben pedig például a külhoni magyarságot érintő lépésekkel is igyekezett a kabinet megválaszolni ezeket a kérdéseket.

Kovács Zoltán szerint az Európai Unió lépéskényszerben van a bevándorlás kezelésével kapcsolatban és Magyarország egy rendkívül szigorú, a gazdasági migrációt megakadályozó új szabályozórendszer létrehozásában érdekelt. A kormányszóvivő arról is beszélt, hogy az elmúlt években jelentősen, tízszeresére emelkedett a Magyarországra érkező, illetve az országon keresztülmenő menekültek száma, és a kisebb részük a politikai menekült. A kormányszóvivő igennel válaszolt arra, hogy mindenkit gazdasági bevándorlónak tekintenek-e, aki nem politikai menekült.

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap, a terrorizmus elleni párizsi menet után beszélt arról a köztévének, hogy szerinte a gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem is tudom kik kezdtek pénzért árulni állampolgárságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
Kergetik az "ufokat" ! Ki az az ALLAT, aki ide jön (es itt is marad !!!) "gazdasagi" menekültkent ??? A tömegnyomorba !!??
Anyatokat, azt szorakoztassatok !!
Juhász István
Egyszer majd az összes nyugati állam elkezd hallgatni a mi szeretett vezérünkre, és azt mondják, IGAZAD VAN VIKTOR!! Harcolnunk kell a gazdasági bevándorlás ellen TEHÁT : MINDEN MAGYARNAK, IRÁNY HAZAFELÉ!!! Merthogy egyikük sem pol. üldözött, mindannyian a jobb munkáért mentek ki. Nos akkor lesz vitya igazi a KÁOSZ...Tele leszünk mérnök, orvos, CNC.-s közmunkásokkal, akiknek tanfolyamokon kell majd hócseppeket rajzolgatniuk...
nyanya001
Orbán Viktor 2001-ben, még első kormányzása idején az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti ebédjén arról beszélt, hogy
- Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét.
- Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani.
- A gazdasági növekedés fenntartásához több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.
(Forrás: 444.hu)

Orbánt vagy túlgyógyszerezték, vagy nem szedi egyáltalán a gyógyszerét,
a kormányszóvivő meg olyan mint a papagáj !
silber13
A leghatásosabb az lenne, he ezt aszófosót megismertetnék a kilencfarkú macska karmaival. Valószinűleg elmenne a kedve az ilyen elmebeteg megnyilvánulásoktól.
nezelodo
"Knapp75
2015 a kirekesztés éve lesz?!"

Csak ettől eszméltél, és nem vetted észre, hogy saját állampolgáraik egy jelentős részét már az első királyság alatt is kirekesztetté tették a normális emberi életből?
nezelodo
nyanya001 ma, 05:59

"Kicsit korábban" és természetesen nem én találtam ki azt, hogy ha "meg akarsz ismerni valakit, adj hatalmat neki".
A mi kétharmadunk ezt tette, de hál' Istennek, nem csak azok szenvedik akik gyanakodtak, hanem azok is akik eldöntötték, hogy mindannyiunk nyakára ültetik ezt a "tisztakezű" bagázst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.