Páva Zsolt, pécsi polgármester lemondásra szólította fel a magából kikelve "majmozó" Fodor Ibolyát.

Kezd kínos lenni Fodor Ibolya jelenléte: a képviselőnő arról híresült el, hogy kiderült, 2003-ban jogerősen 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönt kapott folytatólagosan, jelentős értékre bűnsegédként elkövetett sikkasztás miatt. Az után, hogy ez napvilágra került, az RTL Klub Híradójának munkatársai meglátogatták Fodor Ibolyát, aki ezt nem vette jó néven.

Szégyelld a pofádat, tudod! Milyen ember vagy te? Tehetségtelen kis majom vagy" – üvöltötte Fodor Ibolya a riporternek.

A Pécs Ma információi szerint most Páva Zsolt polgármester is levelet írt a képviselőnek, hogy az elmúlt hetek történéseiből vonja le a megfelelő következtetéseket és mondjon le a mandátumáról.

A teljes levél itt elérhető.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Nem vagyok jogvégzett, de...szerintem igenis megvan a lehetőség arra, hogy, és, amennyiben, egy választott tisztségviselőt, a biróság jogerősen, köztörvényes bűnökért elitél, azt egyszerűen ki lehessen zárni a testületből. Ha már nem lesz meg a tiszteletdija, javaslom, induljon el valamelyik szépségversenyen, és a győztesnek járó tiszteletdijakból majd szépen meg fog tudni élni.
rogier
Élgondolkodtató, hogy ezt a nőt valakik meg is választották.
Desischado
Nem létezik, hogy nem tudták miféle múltja van ennek a némbernek! páva most már hogy kiderült, próbálja menteni a menthetetlent. De MIÉRT NEM RÚGJA KI AZONNALI HATÁLLYAL?! Na miért nem?!
mate03
@Juhász István: Szerintem te a vigasz díjra gondoltál! Mert szerintem az utálatos képpel,versenyezhetne! A szellemi képességeiről már beszélni is felesleges!
tivoli
@Desischado: ma, 08:47
Szabad a gazda!
Senara
Páva polgár , szervezze át a hivatalt , hogy a némberre ne legyen szükség . Utána lehet csizmát adni a polgárasszonynak . Kezdheti azzal polgárok , pártunk és kormányunk olcsóbb közszolgálatot akar .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.