Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter – Vitályos Eszter Zsuzsanna európai uniós fejlesztésekért és Takács Szabolcs Ferenc európai uniós ügyekért felelős államtitkár kíséretében – csütörtökön Brüsszelbe látogat, ahol megbeszéléseket folytat Corina Cretu regionális politikáért felelős uniós biztossal, valamint Walter Deffaaval, a Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság vezetőjével – tájékoztatott a Miniszterelnökség szerdán az MTI kérdésére.

A tárgyaláson napirendre kerülnek a 2007-2013-as európai uniós fejlesztési időszak zárásához, valamint a 2020-ig tartó ciklus pályázati kiírásainak előkészítéséhez kapcsolódó feladatok.

A látogatás során Lázár János találkozik Navracsics Tibor kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztossal, majd megbeszélést tart Magyarország brüsszeli állandó képviseletének vezetőivel, amit állománygyűlés követ – tudatták.

Hozzátették, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter első alkalommal találkozik az állandó képviselet állományával azt követően, hogy 2014 végétől az európai uniós ügyek – így az állandó képviselet – kormányzati felügyelete a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól átkerült a Miniszterelnökséghez.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@papa.49: ha visszafizeti az árát, akkor tudni fogjuk.
Toby
Na, újabb csodálatos meséket fognak hallani Szuperországról, ahol minden frankó, minden tutira jó, csupa csupa "elégedett" alattvaló lakja...vagy kunyerálni megy a mocsok !
petrol
Mi a francnak megy az a ... Brüsszelbe? Mert hogy nem a jó hírnevét öregbíteni az országnak az biztos!!
kakaósbögre
fordítom fideszről magyarra:Lázár János koldulni megy.
Juhász István
Eltévesztettél valamit lézer jani! Nem hallottam róla, hogy Brüsszelben fellépne a ROLLING STONES, de még csak az ACDC sem... akkor minek a fészkes fenének vállalod a fárasztó utat? Legalább a titkárnődet vidd magaddal, ne unatkozzál egyedül abban a nagy városban, még eltévedsz...Egyébként, az biztos, hogy haza is fognak engedni??? Vagy már OTT csuknak be???
bakegya
Oda is provokálni megy,vagy korrumpálni bárkit is?-remélni tudom ,kitiltják-onnan is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.