Bajban vagyunk, ki akarunk kerülni, ez pártfüggetlenül mindenki érdeke - mondta Iványi Gábor, metodista lelkész, a csoport egyik alapítója. Jövő vasárnap tartják a Demokratikus Kerekasztal (DEKA) plenáris alakuló ülését. Közvéleménykutatók, politikai kutató intézetek, szociálliberális sajtóorgánumok, közszereplők, gondolkodók és baloldali pártok delegációi a meghívottak. Kérdésünkre elmondták, a nevek még nem nyilvánosak, de "az elit krémje" mind ott lesz.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kérvényezzen az ország mint a bolgároknál és a románoknál egy független uniós korrupció ellenes kivizsgálást, 10 évre visszamenőleg. Amelyik politikus állva marad és átesik az ügynökvizsgálaton az jelentkezhet képviselőnek. Rögtön nem lenne 2/3.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@spu00: de mindegy is..mondod játszunk...vagy zsonglőrködjünkba számokkal...írod az árfolyamváltozást...2010 bwn átadáskor a devizaadósság 9000 körül volt...azóta a forint kb 20%-ot vesztett az értékéből...tehát szerinted az ákkamadósság azóta csak ennyivel nőtt?...a többit mahd holnap...álmosodom...
szaboria1
@coni: Na ezt nem fogja kérni ez a kormány.
tivoli
@bundi: ma, 01:02
Igen, elhiszem. Biztosan jobb arrafelé, biztosan kényelmesebb is és az is igaz, hogy ahol a megélhetés, ott a haza.
Ám az is igaz, hogyha valaki valamiről nem tud, nem ismer, az nem is hiányozhat. Most ezen logika mentén próbálom saját lehetőségeimet kihasználva megélni mindennapjaimat.
bundi
@tivoli: megértelek...de te kérdezted miért kiabálok innen...és utána hogy semmi nem tart örökké mndtad...
tivoli
@bundi: ma, 12:39
Oké! Kibekkeljük ezt is.
bundi
@spu00: hellóka?
ott vagy még?
vagy még mindig az adatokat keresgéled?
csak kíváncsiságból...
"Mészárosnak volt pénze, befekteti, s ha ezt árverésen teszi, még támadni sem lehet érte. Max. miért neki van , miért nem Önnek? 25 éve vezet egy vállalkozást, s úgy látszik nem nőzik, piál, fejleszt, tehát gazdagodik."
szerinted akkor a mészáros 2007-2008-ig nőzött piált ...nem fejlesztett mert tudod akkoriban épp a csőd szélén álldogált és hopsz lőn csoda...elkezdett fotbalszakértősködni...majd nekilódult...
igaz csak állami megrendelésekkel de évenként milliárdos nyereségekkel...
huppsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.