Két embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten szombaton, a XIV. kerületi Erzsébet királyné útján lévő társasházból.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tűzoltók a szellőztetés miatt nem tudtak kimutatható gázkoncentrációt mérni a lakásban, de a helyszíni orvosi vizsgálat a két lakó vérében veszélyes szén-monoxid-szintet állapított meg. A tűzoltók a gázszolgáltatók szakembereit várják a helyszínre.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@karma1: ma, 12:00
Valamelyik falon csak elférne, mondjuk a mosógép fölött??
1magyar
@karma1: Lehet álló bojlert is kapni, de fekvőt is a mennyezet alá.
1magyar
@tivoli: Egyébként takarékosabb a tusolás,mint a kádban a saját lemosott koszodban fürödni.
Tusra lehet egy gombnyomásos elzárót, hogy akkor jöjjön a víz amikor tusolsz, a szappan, vagy tusfürdő felvitele esetén ne follyon!
tivoli
@1magyar: ma, 13:02
Viszont nincs finomabb, mint tusolás után egy kád forró víz.
karma1
@tivoli: Latom Nyuszikam, Te mar gondolsz az en megfaradt oreg izuleteimre is,... Na meg a birkanyiras utan a tusolas pont annyit er, mint halottnak a beontes...:o))

(En az esti kavemat es az ujsagot is oda szoktam kesziteni,... Fiuknal elkepzelheto meg a veresbor, esetleg sor, tavkapcsolo a sarokba felszerelt kis TV-hez...:o))))))
karma1
@tivoli: Sajna nem, mert ezek a lakasok eredetileg 240 negyzetmeteresek voltak, viszont a haboru utan szepen elosztottak 3 reszre, igy a konyhank pl. szinte nem is letezik, mert az valami takaritoeszkoz-tarolo volt, a f.sz. erdekesen otszogletu, es nemcsak a mosogep van benne, de a WC is. ...:o((((
(Voltak a szocializmusnak bunei is, latod?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.