A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásával szemben ma a legmélyebb szegénységben élőknek is segítő kezet nyújt a kormány. A nagyobbik kormánypárt szombaton ezt arra reagálva közölte, hogy az MSZP több olyan javaslatot fogalmazott meg, amelyekkel szerintük csökkenthető lenne a magyarországi szegénység, ezek egyike egy olyan állami átvevő és továbbértékesítő hálózat létrehozása, amely minden településen megvásárolná a háztáji terményeket.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Rámutattak: Magyarország mára maga mögött hagyta a kudarcokkal teli korszakot, az ország tartós növekedési pályára állt, és az Európai Unió tagállamai közül a legjobban teljesít a munkanélküliségi elleni küzdelemben, ellentétben a szocialisták kormányzásával, amikor megduplázták a munkanélküliséget.

Elállt a szavam...
nemjoezigy
1. Minden intézkedésük a szegényeket a mély-szegénység irányába nyomják.
2. még mindig az mszp hibáira-eredményeire hivatkoznak. Ja ez olyan, mint a 3 nap alatt rendet teszünk, megszüntetjük a bűnözést.
3. Meg kell nézni (csak) a Balti államokat. Mind megelőztek minket, pedig nagyon-nagyon le voltak maradva. Akkor melyik ország kormánya teljesít jól?
4. Minden intézkedésük, inkább ígéretük , ami egy egy réteg megélhetését, lehetőségét javítaná, (bér és/vagy juttatások emelése) csak arra jó, hogy a többiek ellenszenvesek legyenek a "jutalmazottakkal" szemben. Mert pl: mire jó egy 1,8%os nyugdíj emelés? (a kis és átlagnyugdíjasoknak) Ezzel szemben milyen sok a háborgó e miatt. Vagy: a tanárok, a rendvédelmiek bérrendezése. Meg kell kérdezni az érintetteket mit kaptak. Ezzel szemben a többiek ellenszenvesek lettek velük szemben.
Olyan "juttatásokat ad", amit nem lehet igénybe venni. Pl adókedvezmény, gyerekek után járó kedvezmény. Akiknek igazán szükségük lenne rá azok az alacsony kereset miatt nem tudják igénybe venni.
A kormány következetesen az oszd meg és uralkodj elvet alkalmazza, az élet minden területén.
Sajnos sikerrel. Ezért teheti meg pl az embereinek a folyamatos javadalmazás emelését. Kitől kaptak erre felhatalmazást?
Desischado
Elvették az adójóváírást, ezáltal adóznia kell a minimálbérnek, éhbérért dolgoztatják közmunkában/rabszolgamunkában a munkanélkülieket, drasztikusan lecsökkentették, és most elveszik a segélyt és a többi szociális juttatásokat, megcsinálják a szociális temetést, és ezeknek van bőr a képükön ilyet mondani, hogy segítik a szegényeket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.