Harkányban bár a fideszes önkormányzat anyagi okokra hivatkozva megszüntette a szemétszállítási díj korábbi díjkedvezményeit, egy újabb alpolgármester fizetésére azért jut majd az adófizetők pénzéből – derült ki az RTL Klub híradójából.

A korábbi független városvezetés minden harkányinak megszavazta a 10%-kal olcsóbb szemétszállítási díjat. A 65 év felettieknek 50%-kal fizethettek kevesebbet, míg a 75 év felettiek szemetét ingyen szállíttatták el. Ennek vetett véget az új fideszes vezetés az önkormányzat rossz anyagi helyzetére hivatkozva. Ám ezzel egy időben elrendelték, hogy az eddigi egy helyett két alpolgármestere legyen Harkánynak. Az újonnan kinevezett alpolgármester egyébként a Fidesz helyi elnöke, fizetése havi bruttó 314 ezer forint lesz, ami mellé 47 ezer forintos költségtérítést is fog kapni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
az igazat megvallva ők akarták,ők választották.most megtanulják egy életre hogy ne higgy egy fideszesnek,akármit is ígér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@kakaósbögre: Pontosan. Nem kárörvendek - mert a nem fideszes szavazó is szívja ott is- de ezt érdemelték.
kakaósbögre
@nemjoezigy: egy négyezer fős településen kéne hogy legyen valaki aki egyszerűen felpofozza ezeket a gyökereket.főleg az után hogy kvázi ebből finanszírozzák Tiffán Zsolt közlekedését.
Toby
Ez van ! Választás előtt kinyalták a seggeteket, úgy cumiztak, ahogy akartátok, most fordult a kocka, csak a lócici másik végéről nézitek a "rezsicsökit"
mate03
@kakaósbögre: Isten szólt belőled!
szaboria1
Nálunk is elvették a kedvezményt a szemétszállításnál. Eddig az egyedülálló 65 éven felüliek 500.-ft/ hó volt valamint súlyosan mozgáskorlátozottaknak igyenes volt most elvették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.