AA magyar fuvarozók eddigi versenyelőnye semmi másból nem eredt, csak abból, hogy kisebb bért fizettek a sofőröknek, mint a nyugati cégek. Németország területén január elseje óta a külföldi fuvarozók alkalmazásában álló sofőröknek is legalább a német minimálbért kell fizetni. Tehát a magyar sofőrnek is óránként 8,5 eurót kell számfejteni, amíg a szövetségi köztársaság útjait koptatja. Ez valóságos vihart kavart a magyar fuvarozócégek berkeiben, akik – a KVG írása szerint – azonnal felvették a kesztyűt és a hagyományos magyar módszerhez folyamodtak, vagyis ügyeskedni kezdtek, mert tojnak az eddiginél több bért fizetni a honfitársaiknak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A "magyar" kormány sokkal több terhet rak a magyar vállalkozókra mint anno a bejövő külföldi 10 évig iparűzési adómentességet kapott. Ez meghozta a gyümölcsét, de valóban a magyar vezető a multinál is gonoszabb, saját cégénél meg egyrészt kénytelen kevesebbet adni, másrészt ha tudna is, nem ad mert nem hülye ekkora munkanélküliségben 100-an állanak sorba a szar munkáért is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.