Másfél éven keresztül járta az országot miniszteri biztosként Horváth István, fideszes országgyűlési képviselő.

Még a VI. Mangalicafesztiválon ‒ 2013. február 9-én ‒, Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kérte fel a trafikbotrányban is érintett politikust, hogy felügyelje a sertésprogramot.

Sertésprogramért felelős miniszteri biztos tisztség márpedig nincs

Mint utólag kiderült, félreértés történt, ugyanis magát a sertésügyi biztos pozíciót hivatalosan nem hozták létre. Így több mint egy éven át járhatott el közbeszólás nélkül a politikus, csupán utólag korrigálták Horváth tisztségét miniszteri megbízottra – ilyen titulust azonban nem ismer a törvény.

Az MSZP szerint Horváth István hazudott, hiszen mindvégig miniszteri biztosként járt el és tett bejelentéseket, a minisztérium viszont ezt úgy kommentálta, hogy az üggyel való foglalkozás nem több „kukacoskodásnál”.

Azonnal távozzon a közéletből Horváth István! Ezt követeli az Együtt, amely szerint a képviselő nemcsak korrupt, hanem hazug is. Az Együtt disznóságtnak tartja, hogy a trafikmutyiról elhíresült Horváth István "miniszteri biztosnak hazudja magát".

"Egy normális országban egy olyan politikus, akiről nyilvánvaló, hogy szerepet vállalt az utóbbi 25 év egyik legnagyobb lopásában, nemhogy nem kaphatna minisztériumi állást, de bíróság előtt kellene felelnie tetteiért" – tudatta az ellenzéki párt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lehet, hogy ez a disznófejü a saját képét festette a zászlóra ???
Jobban mutatna a disznóólban !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Nyugi bele, hogy a nem létező rangjához méltóan nagyon is létező miniszteri biztosi jattot jattolt be. Nem számítva a haveri disznókörből származó hátsócombokat, mangalica szalámikat. Ez a dohánymutyis átváltott disznó mutyira.:))
simmering73
Ha csak ez az egyetlen egy lenne korrupt és hazug, még aranyba is önthetnénk ezt a disznót. De az egész kondát?
kukac50
Ez is egy ingyenélő rokona Fazekas Sándornak.
Juhász István
Baromian érdekes. Ha valaki DOKRORNAK mondja magát, bocsika... orvosnak, és annak szellemében is DOLGOZIK, akkor, azt elitélik. It nem is merül fel ennek a lehetősége? Egyébként kellene már csirke, kacsa libaügyi miniszteri bizEKÉRT felelős álomtitkár...csak, hogy teljesebb legyen a kép.
mate03
@simmering73: Miért? Selmeci Gabika (kiflitolvaj) ,szenátor asszonynak képzelte magát! Ez a baromarcú meg disznóügyi akárminek!Ahogy a fejét elnézem,disznónak is elmenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.