A Facebookon válaszolt Horváth István titulusa kapcsán az RTL-nek a Földművelésügyi Minisztérium Sajtóirodája.

Szerintük a Horváth Istvánt ért támadás alaptalan, mert bevett udvariassági formuláról van itt szó: ahogyan egy újságírót szerkesztőként szólítanak meg, a helyettes államtitkárokat is megilleti az államtitkári megszólítás. Amúgy is, a lényeg az, hogy Horváth István igazi sikersztorit tudhat maga mögött, munkáját nem csak a szaktárca, hanem az ágazat szereplői is elismerik.

A közösségi oldalra posztolt válaszreakciót Szerdahelyi Kinga, a Vidékfejlesztési Minisztérium sajtófőnöke is kommentálta: "A megbízást egy megbízó levéllel látta el társadalmi munkában, juttatások nélkül. A személyét ért támadások érthetetlenek számunkra."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A WC-s néni titulus is jobban hangzik ha anyagcsere managernek híjják:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Papuska1: Na most feltaláltad a perpetuum mobile-t! Egyetlen egy dologra azért kíváncsi lennék, ha már ennyire gyűlölöd a rendvédelmieket. A balett táncosok nyugdíját miért nem bolygatták, holott egy elbírálás alá estek a bányászokéval. Miért tapsolsz annak, hogy vezetőink milliárdokat lopnak, az általad említett megtermeltből? Annak örülnél, ha egy darab rendvédelmi sem lenne a világon és azt tehetnél (forradalmat csinálhatnál kedvedre) amit csak akarnál. De akkor minek a törvény, minek az alkotmány, hisz mindent szabad? Azért egy kicsit bonyolultabb ez ám mint a faék, ahogy ezt Te elképzeled! Ahogy Te gondolod az ideális világot, azt anarchiának hívják, legalábbis a fenti hozzászólásod alapján.
mate03
@papa.49: Köszi a figyelmeztetést! D nem fogom be pörös számat!
papa.49
@mate03: Rendben bírjuk mi még a ,,gyűrődést,, remélem még egy ideig...
Papuska1
@lópicigáspár: Abszolút az ellenkezőjéért küzdök. Nem a mostani rendészeti dolgozókról beszéltem. Aki most nyugdíjba mehetett volna, az a rendszerváltás előtt egy sajátos hatalomnak tett esküt és csak megfelelő származás után kerülhetett be. Előbb a többség politikai munkával kezdte, különösen a tisztek. A rendszerváltás után, meg nagyobb biztonságban voltak a rendészeti erők, mint akiket védeniük kellett volna, mert ők visszalőhettek. Ráadásul nagyon sokan "piszkos zsaruk" lettek. Semmi nem indokolja, hogy előbb menjenek nyugdíjba, mint mások! Néhány esetleg utcán töltött év után kell, hogy legyen annyi eszük, hogy rendészeti feladatokkal beüljenek egy irodába, azt meg nyugodtan lehet 65 éves korig, ha például az építő iparban, a magasépítésben 65 évesnek is fel kell mennie az állványra. Érdemes körülnézni falun. A traktorokon 65-70, sőt nyolcvan éves bácsikák ülnek és bírnak dolgozni! Mi a veszélyesebb? Személy szerint a valóban harci körülmények között dolgozóknak adnék annyi kedvezményt, amit élesben töltöttek. A többi rendészetinek pedig felderíteném, hogy milyen titkos munkát végeztek '98 előtt, vagy nem adtak-e ki lőparancsot a határnál, és felelősségre vontam volna őket, de a libbolsik megegyeztek a szocikkal a tárgyalóasztalnál, és nem lehetett! Erre gondolok, nem a most tisztességes fiatal állományra! Ők készüljenek, és ha idősödnek, közben tanuljanak, ha már nem megy a terep, lehessen 65 éves korig iroda! Egyébként a rendet szeretem, és a tisztességes rendfenntartókat!
lópicigáspár
@Papuska1: Ha csak egy percet is dolgoztál volna abban a rendvédelmi érában, nem ezt írnád. Sokkal összetettebb ez a probléma, mint ahogy látod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.