Finom lett - kínálta a rakott káposztát Gyurcsány Ferenc az ételosztásra sorban állóknak a Blaha Lujza téren, de vélhetően akkor is elkapkodták volna fél óra alatt a csaknem ezer adag meleg étel, ha azt állítja: „borzasztóan elsóztuk, sajnálom". Volt, aki arról beszélt, cserélne egy hónapra bármelyik fideszes politikussal, hogy az érezze: nem könnyű négy embernek 150 ezer forintból megélni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Meglepődött, hogy voltak jól öltözöttek is. Igen akinek még 5-6 éve volt munkahelye tudott venni magának egy márkásabb kabátot, az nyilván nem dobja ki ha szegény lett az állása elveszítésével.
Na meg turkálóban,adományokban vannak Nike és egyéb dzsekik, láttam egy hajléktalanon, biztos nem a koldulásból vette.
JAJMÁR
Milyenek a "jól" öltözöttek, és milyenek a "rosszul" öltözöttek?
Az átlagemberek ugyanis eléggé unalmas, egyforma stílusú, "konfekciós" ruhákban járnak - elnézést, nem bántásnak szánom -, ők minek számítanak?
Desischado
Sajnos, ez a "normális" manapság! Hála a sok rablásnak, esztelen törvénynek, adónak, mutyinak!
tivoli
Vajon ki finanszírozta a kaját? Gondolom nem magánvagyonból ment. :-))
darwin
@tivoli: Ha pártvagyonból ment ,én annak is örülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.