Az Együtt-tel való szakítást követően Karácsony Gergely a Fidesszel irányítaná Budapest XIV. kerületét.

Meglepő fordulat: Zugló baloldali polgármestere, Karácsony Gergely fideszes alpolgármestert választott maga mellé. Eddig a szocialistákkal kormányozta a kerületet.

Rozgonyi Zoltán még Papcsák Ferenc idején töltötte be az alpolgármesteri pozíciót – és minden jel arra mutat, hogy Karácsony Gergely az MSZP őszi támogatása ellenére mégiscsak jobboldali politikustársát, Rozgonyi Zoltánt teszi meg második embernek.

„Zugló érdekében, ha úgy tetszik, közösen felelősséget vállalva együtt vezetjük ezt a kerületet” – mondta Karácsony.

A szocialisták mindezt nem nézik jó szemmel, szerintük Karácsony Gergely nem arra kapott felhatalmazást a baloldali választóktól, hogy lepaktáljon a jobboldallal. Az RTL nem kapott választ arra a kérdésre, hogy a közgyűlés feloszlatását kezdeményezik-e majd a szocialista képviselők.

A zuglói közgyűlés végül elfogadta Rozgonyi Zoltán alpolgármesterségét.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Olyan emberrel dolgozik együtt aki már vagy 20 év óta dolgozik Zuglóban és ismeri az ottani problémákat.
A Fidesz példát vehetne Karácsony Gergelyről és együtt dolgozhatna más pártokkal, meghallgatná a véleményüket.
Aki az ország érdekét nézi az a másik embert kell,hogy lássa, nem pedig ellenséget egy másik párt tagjában.
Minden pártnak a Népet kell szolgálni, a Nép érdekét szem előtt tartva a Nép életminőségének javításáért, nem a hatalomért harcolni,és nem a legszegényebb rétegtől pénz elvonásáért kell hatalmi harcot vívni..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@kata53:ma, 17:50

Karácsony mindjárt az ATV-ben!
amaramaistanna
@bencemacska: A véleményem rosszabb lett. Karácsony és a pártja - PM - egyszerhasználatossá vált.
kukac50
@amaramaistanna: Ha Ő is sáros akkor remélem büntetést kap,de mindegyik pártnak a Nép érdekében együtt kellene dolgozni,nem hatalmi harcot vívni egymással.
amaramaistanna
@kukac50: Ajánlom figyelmedbe. A Jobbikot és a Fideszt minden együttműködésből ki kell zárni! Itt egy pontosan megfogalmazott vélemény,kérlek gondold át! "...Szerintem Bauer Tamás világította meg pontosan ,hogy miért elfogadhatatlan Karácsony tette: "...Csakhogy Karácsony másféle hatalomgyakorlásra vonatkozó érvelésének van egy gyenge pontja. A Fidesz nem egyszerűen „egy másik párt”, a korábbi politikai vetélytárs. A Fidesz az a párt, amely szétverte Magyarországban az alkotmányos jogállamot. Az a párt, amely következetesen szembehelyezkedik az európai humanista normákkal. Papcsák, a korábbi polgármester az Országgyűlésben is aktív részese, egyik frontembere volt az Orbán-rendszer építésének. Ez vele a fő baj, nem a luxusvécé. Karácsony azt kérte fel alpolgármesternek, aki megválasztását követően azonnal nyilatkozatot tett, hogy büszke arra, amit Zuglóban Papcsák vezetésével csináltak. Vajon nem veszíti el hitelességét az, aki az orbáni önkényuralommal szemben lép fel az országgyűlési választáson, a Papcsák-féle helyi önkényuralommal szemben az önkormányzatin, majd egyezséget köt Orbán és Papcsák embereivel? ..."
amaramaistanna
Karácsony figyelmébe ajánlom:

"PETRI GYÖRGY : ÉPÍTKEZÉS

Zuhog az ész

a gazdátlan tényrakásokra."
kukac50
@amaramaistanna: Lehet,hogy igazad van.
Az se rossz ha a hatalmi harc helyett összefognak a Nép érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.